Ibe sitter på gjerdet, mens Benteke er på vei til Palace

Jordon Ibe virker å være usikker på om Bournemouth er riktig klubb for ham, mens Christian Benteke skal være kommet til enighet med Crystal Palace om sine personlige betingelser.

11. jul 2016 kl 10.57 Einar Kvande

Liverpool og Bournemouth er som kjent blitt enige om en overgangssum på 15 millioner pund for Jordon Ibe. Avtalen inneholder klausuler både om gjenkjøp og videresalg av Ibe. Men vingen selv synes å være litt lunken til avtalen.

Tabloidavisen Mirror hevder i alle fall at Ibe sitter på gjerdet i forhold til Bournemouth. 20-åringen skal være ivrig etter å få andre tilbud han kan vurdere.

Mirror hevder at både West Bromwich og Rafael Benitez i Newcastle viser interesse for Liverpools vingtalent.

Ibe vurderer også å bli værende i Liverpool for å kjempe om en plass på førstelaget, og har det tilsynelatende ikke travelt med å signere for Bournemouth.

Benteke enig med Palace

En som synes mer ivrig på å komme seg bort fra Anfield er Christian Benteke. Mirror melder at den storvokste spissen har kommet til enighet med Crystal Palace om sine personlige betingelser, selv om Palace og Liverpool fortsatt ikke er blitt enige om en overgangssum for den belgiske landslagsspilleren.

ENIG
ENIG  Christian Benteke skal ha kommet til enighet med Crystal Palace om sine personlige betingelser.

Liverpool vil ha tilbake de 32 millioner pund de betalte Aston Villa for Benteke i fjor sommer.

De to klubbene skal være optimistiske med tanke på å få fullført overgangen denne uken, og kanskje allerede i dag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]