Klopp om keeperplassen:– Ikke bestemt hvem som skal være førstevalg

Skaden til Loris Karius gir Simon Mignolet plassen mellom stengene i sesongstarten.

30. jul 2016 kl 09.01 Marius Rabben

Liverpool kan måtte klare seg uten sin nye tyske keeper i opptil ti uker etter at røntgenbilder nylig påviste brudd i hånda. Karius har forlatt treningsleiren i USA.

– Det er ikke kult for ham, ikke kult for oss, men det forandrer seg ikke, og vi må bare håndtere det. Vi har tre andre keepere, sier Jürgen Klopp, ifølge Liverpool Echo.

Godt inntrykk etter ferien

– Alle vet om kvaliteten til Simon Mignolet. Han har virkelig gjort et godt inntrykk de første dagene tilbake i trening, og vi har i tillegg en veldig erfaren en i Alex Manninger og en veldig ung i Shamal George.

ALTERNATIVENE:
ALTERNATIVENE:  Liverpool har Mignolet, Manninger og George tilgjengelig etter Karius' skade.

Karius pådro seg skaden under kampen mot Chelsea natt til torsdag norsk tid. 23-åringen traff hodet til Dejan Lovren idet han skulle bokse ballen, og han ble sendt til røntgen etter å ha klagd på smerter dagen derpå.

– Et brukket ben i hånda til en keeper er ikke bra. Det er ikke den verste skaden, men det kunne vært verre. Seks–åtte–ti uker ute, eller noe sånt, er ikke den lengste perioden, men det er ikke bra heller, sier Klopp.

Hittil i sommer har Karius, som kostet 4,7 millioner pund fra Mainz, stått i samtlige treningskamper. Nå blir det likevel Mignolet som står mot Arsenal søndag 14. august.

– Glad vi har Simon

Klopp påpeker at han før Karius-skaden ikke hadde kommet frem til hvem som ville være førstevalget bakerst ved sesongstart.

– Det er ikke sånn at jeg har bestemt hvem som skulle være nummer én. Det handlet bare om å samle informasjon om de to spillerne. Det var en kamp mellom ham og Simon, og nå er den avgjort for de neste ukene, sier manageren.

– Jeg er selvsagt glad vi har Simon, og forhåpentlig blir han værende i racet og unngår skader. Vi må også gi de to andre kampminutter nå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]