Ings er lettet over å være i gang igjen

Danny Ings ble matchvinner mot Tranmere og spissen sier at han nå føler seg skarp etter å ha kommet tilbake fra sin langvarige kneskade.

9. jul 2016 kl 13.13 Torbjørn Flatin

Med kapteinsbindet på armen var Ings en av de bedre spillerne i en kamp hvor Jürgen Klopp skiftet 11 spillere fra 1. til 2.omgang. 11 minutter før slutt sendte Danny Ings ballen i mål i en kamp hvor de røde sløste med sjansene. Selv sier angriperen at det er en lettelse å være i gang for fullt igjen, etter å ha pådratt seg en korsbåndsskade tidlig forrige sesong.

- Jeg spilte mot West Bromwich (i siste kamp i 2015/16), men jeg følte i kveld at dette var mer som et comeback. Det var bra, det var en lettelse, forteller Ings til Liverpoolfc.com.

- Jeg kom igjennom 45 minutter uten problemer, jeg følte meg skarp og jeg fikk en scoring. Trolig skulle jeg ha scoret flere, men nå handler alt om kneet og å få spilletid.

- Det har vært tøffe seks eller sju måneder for meg og Joe (Gomez). Det var en lettelse å se ballen havne i nettet og se reaksjonen på tribunene. Det er noe en angriper elsker, noe som løfter deg, og det er noe jeg ikke har følt på lang tid.

- Jeg la inn noen ekstra økter i sommer og greide å finne den rette balansen med å gjøre det og å ha en pause etter å ha arbeidet ekstremt hardt for å komme tilbake dit jeg er for øyeblikket. Nå er jeg klar til å gå videre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]