– Jeg har fått ladet batteriene

Dejan Lovren har en solid sommerferie bak seg, og ser frem til en ny sesong.

15. jul 2016 kl 11.48 Einar Kvande

Med en aldri så liten midtstopperkrise under oppseiling, er det gode nyheter for Liverpool FC at Dejan Lovren føler seg frisk og opplagt.

– Jeg er klar til å starte motoren igjen, sier Lovren til Liverpoolfc.com.

NY STOPPERPARTNER
NY STOPPERPARTNER  Dejan Lovren og Joel Matip skal bruke preseason-kampene til å bli utvikle et godt samarbeid i midtforsvaret.

– Jeg følte meg litt sliten i starten av preseason-treningen, noe som er normalt etter en ferie. Det er godt å være tilbake og jobbe hardt.

– Vi hadde aldri to fridager på rad i løpet av forrige sesong. Vi spilte kamper hver tredje eller fjerde dag, og hadde mange skadede spillere, så vi kunne ikke rotere på laget slik vi hadde trengt.

– Det var ganske tøft. Men du er her for å jobbe og gi alt for klubben. Det hadde vært mye bedre om vi hadde klart å avslutte sesongen med en seier i finalen. Finaletapet plager meg fortsatt.

Finaletapet var tungt å svelge

Nå forsøker Lovren å bruke frustrasjonen som bygget seg opp etter finaletapet i Basel som motivasjon foran den kommende sesongen.

– Jeg håper vi får spille flere finaler i våre karrierer. Vi må bruke dette finaletapet som motivasjon, slik at vi aldri taper en finale igjen.

– Finaletapet ergrer meg, fordi vi ikke klarte å spille opp mot vårt beste i den kampen. I kampene som tok oss til finalen spilte vi med hjertet utenpå drakta, og vant mot store lag. Finalen var definitivt en skuffelse for oss alle. Både oss spillerne og fansen. Men det er en læreprosess for oss og manageren. Slik er fotballen. Det blir aldri perfekt. Vi skal definitivt bruke dette som motivasjon med tanke på neste gang.

NI MÅNEDER MED KLOPP
NI MÅNEDER MED KLOPP  Dejan Lovren tror at den kommende sesongen blir en bra sesong for Liverpool.

Midtstopperen tror at laget kommende sesong vil dra nytte av at Jürgen Klopp nå har hatt ni måneder i jobben som Liverpool-manager.

– Manageren kom inn midt i sesongen, og det tok tid for ham å bli vant til engelsk fotball. Man han ble vant til det mye raskere enn folk trodde på forhånd. Det var som en oppvarming til denne sesongen. Jeg tror vi vil få en mye bedre sesong med ham nå, avslutter 27-åringen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]