Joe Allen er blitt enig med Stoke

Liverpools midtbanespiller vil gjennomføre en medisinsk test på Britannia Stadium i dag.

25. jul 2016 kl 08.50 Einar Kvande

James Pearce i Liverpool Echo melder at Joe Allen er på god vei til å bli Stoke-spiller etter fire sesonger i Liverpool FC.

Allen vil ha en medisinsk test hos Stoke City i løpet av dagen i dag, etter å ha blitt enig med Stoke om sine personlige betingelser i helgen. Pearce skriver at Mark Hughes overbeviste midtbanespilleren om at Britannia Stadium var riktig sted for ham å fortsette karrieren.

13 millioner pund

Liverpool FC vil motta 13 millioner pund for waliseren, som bare har ett år igjen av sin kontrakt med Anfield-klubben.

Swansea ønsket å hente Allen tilbake til Liberty Stadium, men klarte ikke å matche Stoke sitt bud.

Joe Allen står bokført med sju mål på 132 kamper for Liverpool. 26-åringen kostet Anfield-klubben 15 millioner pund da de hentet ham fra Swansea sommeren 2012, og Pearce i Echo mener at Liverpool FC gjør god butikk når de nå får tilbake brorparten av disse pengene for en spiller som bare har ett år igjen av sin kontrakt med klubben.

Pearce hevder at Allen ikke ønsket å bli værende i Liverpool som en spiller utenfor førstelleveren, og waliseren fant dermed ut at tiden var inne for å flytte på seg.

Flere klubber forhørte seg om waliseren etter hans gode spill i EM, men det var bare Stoke som klarte å komme til enighet med Liverpool om en overgangssum.

Pearce melder at Allen vil fly til Florida så snart han har gjennomført den medisinske testen hos Stoke. Troppen til Stoke befinner seg nemlig der på treningsleir.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]