– Kan ikke vente med å komme i gang

Gini Wijnaldum gleder seg til å spille sin første Liverpool-kamp denne helga.

30. jul 2016 kl 11.36 Marius Rabben

– Det er alltid godt når man får vise hva man kan, sier 25-åringen, ifølge Liverpool Echo.

Sammen med Jürgen Klopp møtte han pressen i California natt til lørdag norsk tid. Nå venter den første kampen etter overgangen fra Newcastle.

– Dette er en klubb med enorm historie, og som har vunnet mange titler, og jeg kan ikke vente med å komme i gang, fortsetter Wijnaldum.

Måtte trene mer før debuten

Nederlenderen har kommet godt i gang med sin pre-season etter å ha påbegynt den med gamleklubben. Han var i tillegg på banen kort tid før overgangen til de røde ble gjennomført.

Likevel måtte han se Liverpools første kamp i USA denne sommeren fra sidelinja.

– Jeg var litt skuffet over å ikke spille mot Chelsea, men staben bestemte at det ville være bedre for meg å gjennomføre flere treningsøkter først. Nå ser jeg frem til debuten, sier han.

HARDE ØKTER:
HARDE ØKTER:  Liverpool-spillerne blir pushet hardt av Jürgen Klopp og støtteapparatet i USA. Wijnaldum fikk beskjed om å gjennomføre noen treninger til foran debuten – og nå er han klar. Foto: Propaganda

Wijnaldum, som hadde vært ett år på St. James’ Park siden han ble hentet fra PSV Eindhoven i hjemlandet, beskriver treningene til Jürgen Klopp som «helt annerledes» enn i Newcastle.

– Stilen er forskjellig ettersom vi spilte mer kontringsfotball der. Dette er mer som treningene var i Nederland, forklarer han.

Avspark i kampen mot AC Milan er klokka 4 natt til søndag. Kampen vises på Eurosport Norge, og Liverpool.no følger den som vanlig direkte.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]