Klarer ikke kontrollere feiringen

Det er lite som har tydet på at det er treningskamp når Marko Grujic har scoret. Her forklarer han hvorfor, og snakker om tiden i Liverpool til nå.

23. jul 2016 kl 10.24 Arve Vassbotten

Marko Grujic har scoret to mål på sine to treningskamper for Liverpool til nå. Etterpå har han feiret som om det var langt viktigere scoringer han hadde satt i nettet.

– Jeg vet det bare er treningskamper, men når jeg scorer blir adrenalinet veldig høyt, og jeg klarer ikke kontrollere meg selv, sier Grujic i et intervju med Liverpool Echo.

– Alle mål betyr mye for meg, spesielt nå som jeg har kommet til denne store klubben. Jeg tror feiringen viser hvor sterkt jeg ønsker å gjøre det bra i Liverpool. Dette er drømmen min, og jeg ønsker å ta alle muligheter jeg får til å vise hva jeg kan gjøre, sier han.

Jeg tror feiringen viser hvor sterkt jeg ønsker å gjøre det bra i Liverpool.Marko Grujic

Serberen vet han har mye jobb i gjøre de neste ukene for å bli klar for å ta nivået opp i Premier League.

– Det er store forskjeller på nivået i Serbia og England, og jeg må tilpasse meg. Tempoet er høyere enn jeg var vant med, men jeg tror jeg har kvalitetene til å gjøre det bra, sier han.

Funnet seg godt til rette

Han forteller også om hvor bra hjelp han har fått fra landsmannen Zeljko Buvac og det øvrige støtteapparatet og spillerne etter ankomsten, og 20-åringen synes han har funnet seg godt til rette allerede.

EFFEKTIV:
EFFEKTIV:  Marko Grujic har vist at han kan finne nettmaskene i Liverpools treningskamper. Foto: Propaganda

– Det er ikke vanskelig å tilpasse seg når folk gir deg den hjelpen som jeg har fått etter at jeg kom til Liverpool. Det føles som om jeg har vært i klubben i to-tre år allerede, sier han.

– Det er mye hardt arbeid som må gjøres, jeg vet jeg har mye å lære og jeg må høre på hva manageren krever av meg. Selvsagt ønsker jeg å spille fra start i Premier League, men det er mange veldig gode spillere i denne klubben i min posisjon. Jeg må overbevise for å få minutter på banen, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]