Klart for sommerens andre treningskamp

Liverpool skal spille i sine nye sorte bortedrakter mot rødkledde Fleetwood Town.

13. jul 2016 kl 14.48 Einar Kvande

League One-klubben Fleetwood Town spiller sine hjemmekamper på Highbury Stadium. En arena med en kapasitet på beskjedne 5311 tilskuere, og bare 2701 sitteplasser. Liverpool er blitt tildelt 1586 billetter til denne kampen.

Hjemmelaget går under navnet «Cod Army», noe som skulle bli «torskehæren» på norsk. Fleetwood er nemlig en kystby på Fylde-kysten, noen få mil nord for Blackpool.

Avspark er klokken 20.00 i kveld, og LFCTV/LFCTV GO begynner sendingen en halvtime tidligere.

Prøv vår SMS-tjeneste

Du kan også følge vår løpende tekstoppdatering fra kampen her på liverpool.no, eller få live-varsler med lagoppstilling og scoringer på SMS ved å benytte vår SMS-tjeneste.

Slik gjør du det:
Send tekstmeldingen LFC LIVE START til 2077.
Du får da fortløpende meldinger ved scoringer og viktige høydepunkter i alle sesongens kamper.
Pris: kr 3,- kr per melding.

Friend dømmer kampen

Velkjente Kevin Friend skal dømme kampen, og det er ventet at Liverpool nok en gang vil benytte seg av så mange spillere som mulig.

Philippe Coutinho returnerte til Melwood på mandag, og kan få sine første minutter med kampaction for sommeren i kveld. Vi kan også komme til å se Marko Grujic i aksjon for de røde for første gang, etter at arbeidstillatelsen nå er ordnet.

Scousere i troppen

Fleetwood Town har et par scousere i sin tropp. Midtbanespilleren Jimmy Ryan (27) var tilknyttet Liverpool FC i guttedagene, og kom til Fleetwood i fjor etter å ha vært innom klubber som Shrewsbury Town, Accrington Stanley, Scunthorpe United og Chesterfield.

26 år gamle Bobby Grant er også fra Liverpool, men startet karrieren i Accrington Stanley. Angriperen har også vært innom Scunthorpe United, Rochdale, Blackpool og Shrewsbury Town.

Fleetwood Town ledes av den tidligere skotske landslagsspilleren Steven Pressley. En kar som har spilt både for Rangers og Celtic, men som tilbrakte mesteparten av karrieren i Edinburgh-klubben Hearts. Han startet managerkarrieren i Falkirk, og har også vært manager i Coventry.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]