- Kneet kjennes perfekt

Jon Flanagan håper han kan gjennomføre sin første pre-season på tre år, og har tatt ekstra økter i sommer. Glad for å ha Mané på sitt lag.

8. jul 2016 kl 15.15 Torbjørn Flatin

- Dette vil bli en stor sesong både for klubben og meg personlig, erkjenner Jon Flanagan til Liverpool Echo. Scouseren kom tilbake fra en langvarig kneskade forrige sesong, men var aldri i nærheten av å finne tilbake til gammel form. Nå håper 23-åringen at han skal stå bedre rustet etter grundige forberedelser.

- Jeg har vært på Melwood på hver side av min ferie for å kunne ha en liten tyvstart. Sammen med Joe Gomez og Danny Ings har jeg tatt noen ekstra økter sammen med fysioterapeuter og fysiske trenere.

Ikke hatt pre-season

- Jeg har ikke hatt en skikkelig pre-season siden 2013. Jeg har ikke hatt mulighet til å gjøre stort når vi har reist på treningsleir. Jeg ønsker at denne sommeren skal bli annerledes og at den ekstra treningen kan gjøre at jeg kommer i superform og kan holde meg slik utover i sesongen.

- Det var fint å kunne komme tilbake i spill forrige sesong, men jeg var ikke hundre prosent kampklar etter å ha vært så lenge ute. Mot slutten var jeg ikke med i troppen lenger og jeg tror det var en riktig avgjørelse.

- Jeg føler at alt nå går veldig fint. Kneet kjennes perfekt ut, jeg har ikke mistet en eneste treningsøkt og jeg krysser fingrene for at det kan fortsette slik.

Berømmer Sadio Mané

Jon Flanagan fikk æren av å være kaptein i bortekampen mot Southampton forrige sesong, men etter å ha ledet 2-0 ved pause snudde vertene det til 2-3 og hvor Sadio Mané scoret to mål. I kveldens kamp mot Tranmere kan Flanno og Mané være på samme lag.

- Han viste den dagen hvilken stor spiller han er, noe vi har sett regelmessig i Premier League, forklarer Jon.

- Han har kraft og fart, han er også en god avslutter. Jeg har allerede sett det på trening denne uka. Jeg tror han vil bli et stort fortrinn for oss denne sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]