Ibe og Canos i samtaler Liverpool kan få £4.5M for Sergi Canos

Jordon Ibe, Sergi Canos og Christian Benteke er alle på vei ut av Anfield.

10. jul 2016 kl 19.27 Torbjørn Flatin

Liverpool Echo skriver at Liverpool er blitt enig med Norwich om en avtale for Sergi Canos som garanterer de røde £2.5M. I tillegg kan klubben få ytterligere £2M avhengig av antall kamper for spilleren. I tråd med sommerens politikk angående unge spillere som forlater LFC, vil det i kontrakten også være mulighet for tilbakekjøp og prosenter ved videresalg. Sergi Canos er nå i forhandlinger med Norwich.

I en sommer hvor manager Jürgen Klopp har vært klar på at spillerstallen må slankes, var Jordon Ibe ikke med i troppen mot Tranmere på fredag. 20-åringen har fått tillatelse til å forhandle en personlig kontrakt med Bournemouth. Liverpool er blitt enig med klubben fra sørkysten om et salg på £15M.

Christian Benteke vil også forlate Liverpool, ifølge Echo, men klubben ønsker å få tilbake de £32.5M som ble betalt til Aston Villa for et år siden. Crystal Palace har kommet med bud, men klubbene er så langt ikke blitt enig om en avtale. Benteke er for øyeblikket på ferie etter å ha vært involvert for Belgia under Euro 2016.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]