Liverpool ønsker mulighet til å hente unge spillere tilbake

Ved salg av et talent som Sergi Canos kommer man på Anfield til å forlange klausuler som gjelder videresalg og tilbakesalg.

6. jul 2016 kl 08.54 Torbjørn Flatin

Liverpool har godtatt et bud for Sergi Canos på £2.5M fra Norwich og Bristol City, etter at man ikke ble enig med den 19-årige spanjolen om lønn i en eventuell ny kontrakt.

Ifølge Liverpool ønsker man imidlertid på Anfield å ha retrettmuligheter på linje med hva som for eksempel er vanlig i Spania hos storklubber som Barcelona og Real Madrid.

Unge talenter får muligheten i andre steder da de ikke får spilletid, men Liverpool ønsker nå å sikre seg dersom en spiller som Canos skulle utvikle seg til å bli en suksess.

Salget av Sergi Canos, og lignende spillere ut, vil bli satt opp slik at det inkluderer tilleggsklausuler ut fra kamper og hva spilleren oppnår, prosenter av et videresalg og også en mulighet for å kunne kjøpe spilleren tilbake. Barcelona har for eksempel nettopp kjøpt tilbake Denis Suarez, som spilte mot Liverpool i semifinalen av Europa League, for Villarreal.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]