Liverpool ventes å si nei til eliteturnering

De røde er invitert til å være med i «EFL Trophy», som er ment å gi U21 spillere et bedre tilbud, men det kan bli et noe motvillig nei fra de røde.

6. jul 2016 kl 16.07 [email protected]

Football League har invitert 16 av de største ungdomsakademiene i England til å bli med på en turnering hvor det forplikter at lagene benytter minst seks spillere som er under 21 år pr. 30. juni i år. 15 av klubbene er fra Premier League, samt Newcastle.

64 klubber vil bli delt opp i 16 grupper på fire, hvorav en av de inviterte klubbene er med samt minst en klubb hver fra League 1 og League 2. Turneringen starter i begynnelsen av august.

Ifølge Liverpool Echo er det imidlertid trolig at Liverpool kommer til å avslå tilbudet, til tross for at manager Jürgen Klopp har gitt uttrykk for at han ønsker at unge spillere bør utvikle seg i klubben heller enn å gå på lån.

LFC skal ikke ha fått forsikringer angående flere spørsmål som de har rettet til Football League. Bortsett fra at det kan bli et problem å garantere Anfield til minst en hjemmekamp nevnes det imidlertid ikke noe om årsakene til at Liverpool ikke finner det mulig å delta.

Finalen vil bli spilt på Wembley 2.april.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]