Matip har hatt operasjon

Joel Matip er litt på etterskudd som følge av et inngrep i sommer. Klopp om de nye spillerne mot Tranmere og at troppen må trimmes.

9. jul 2016 kl 17.57 Torbjørn Flatin

Jürgen Klopp innrømmer at det er mye å gjøre før kommende sesong angående å få orden på spillertroppen, men synes også at Liverpool har kjøpt bra i sommer. Et av kjøpene, Joel Matip, har gjennomgått en operasjon og har en del å ta igjen.

- Alle spillerne som kom tilbake fra lån er i troppen for øyeblikk. Min jobb er å gi dem den beste treningen jeg kan, og så må jeg ta noen avgjørelser. Vi har 38 spillere for øyeblikket og det er uten tvil for mye, forklarte Klopp etter kampen mot Tranmere.

- Loris hadde ikke så mye å gjøre, men det er slik det er, begynte Jürgen Klopp da han skulle vurdere sine nye kjøp etter 1-0 seieren på Prenton Park.

- Joel Matip har hatt en liten operasjon under sommerpausen. Han hadde en skrue innsatt i ankelen og som ga ham en liten betennelse. Du kunne se etter bare to uker med trening så var han ikke i stand til å ta sats og hoppe i 1.omgang og han tapte en heading eller to.

- Det er klart at Sadio var den som imponerte mest av de nye spillerne. Han hadde en virkelig god link med Roberto Firmino og det var godt å se. Han er et godt kjøp. Jeg tror du kan fortelle til hele «Liverpool country», som Mama (Sakho) ville si, at det ser ut til at vi har gjort noen gode kjøp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]