– Mistet lysten til å komme på jobb under Hodgson

Det er liten tvil om hvem av Rafael Benitez, Roy Hodgson og Brendan Rodgers som Daniel Agger hadde mest sansen for.

21. jul 2016 kl 15.24 Arve Vassbotten

Daniel Agger la nylig fotballskoene på hylla etter flere år preget av skader og pillebruk. Til Jyllands-Posten beskriver han sine tre av sine fire managere i tiden i Liverpool. Det er bare én som får ros av Agger.

Rafael Benítez

­– Han var uten tvil den beste taktikeren jeg spilte for. Han kunne endre formasjoner og taktikk tre ganger i en en kamp. Vi trente på hans ulike systemer, så vi visste hva vi skulle gjøre i de ulike.

Roy Hodgson:

– Jeg mistet helt lysten til å komme på jobb fordi treningene var veldig vanskelige å komme seg gjennom. Ikke fysisk, men mentalt. Det var det samme igjen, og igjen og igjen dag ut og dag inn. Ofte hadde vi åtte angripere som spilte mot meg og Martin Skrtel, sier Agger, og mener det var for at Fernando Torres skulle finne tilbake til selvtilliten.

– Jeg og Skrtel hadde noen veldig tøffe treningsøkter når vi forsvarte oss mot åtte stykker, men de åtte angriperne løp knapt en kilometer og det var så uinspirerende.

KONFRONTASJONER:
KONFRONTASJONER:  Daniel Agger og Brendan Rodgers kom ikke så godt ut av det med hverandre etter hvert.

Brendan Rodgers

Agger mener han og Rodgers forhold ble ødelagt under kampen mot Southampton i september 2013, da Agger spilte til tross for skade og var skyldig i Southamptons mål.

– Etter kampen snakket han ikke med meg. Noe gikk galt. Jeg ver den første til å innrømme at det var min feil. Jeg ba om unnskyldning for at jeg ikke kunne holde følge, sier han.

– Kanskje synes han ikke jeg var god nok og at Mamadou Sakho, Kolo Touré og Martin Skrtel var bedre enn meg. Det er fair, for det viktigste er at Liverpool vinner kamper. Og det er viktigst for meg også. Men på 42 dager gikk jeg fra å være førstevalget og klubbens visekaptein til å bli fjerdevalg som midtstopper. Jeg har tenkt mye på det, sier Agger. Han sier han og Rodgers også hadde en krangel ved pause mot Swansea i februar året etter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]