Nysigneringene på plass

Tilbake på Melwood møtte spillerne opp til første dag av pre-season, der fysisk trener Andreas Kornmayer ledet økta.

2. jul 2016 kl 14.19 Marius Rabben

Åpningsdagen brukes til å teste Liverpool-spillerne i en rekke øvelser før råkjøret som venter dem frem til sesongstarten i august.

Det var brorparten av førstelagsstallen som sjekket inn på Melwood lørdag formiddag, skriver Liverpool Echo. Det ekskluderer for øvrig spillerne som har vært opptatt med landslagsfotball i sommer.

Sammen med januarkjøpet Marko Grujic møttes de tre nyervervelsene Sadio Mané, Joël Matip og Loris Karius på treningsanlegget, og Mario Balotelli, Lazar Markovic og Luis Alberto, som tilbrakte forrige sesong på utlån, er tilbake.

I påvente av UEFA-dommen trente i tillegg Mamadou Sakho som normalt. Sergi Canós er også på Melwood, selv om Liverpool har godtatt et bud fra Championship.

Lokalavisen opplyser at spillere som Danny Ings, Joe Gomez, Alberto Moreno, Jon Flanagan, Lucas Leiva og Roberto Firmino var blant dem som møtte til sin første pre-season-dag for sommeren.

Selve treningen begynner i morgen. Da skal spillerne gjennom to økter, og Jürgen Klopp har tidligere uttalt at de kan vente seg dager med tre treningsøkter gjennom de neste ukene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]