Rekker trolig ikke Chelsea-kampen

Joel Matip er fortsatt ikke tilbake i trening med Liverpool-troppen.

25. jul 2016 kl 10.31 Einar Kvande

Midtstopperen hinket av banen mot slutten av treningskampen mot Wigan for en drøy uke siden, med smerter i den ene ankelen. Tyskeren ble likevel med flyet da Liverpool-troppen reiste på treningsleir til USA en halv uke senere.

Liverpool Echo melder at Matip fortsatt ikke har deltatt på ordinær trening etter ankomst USA, og han var heller ikke med på nattens økt.

Lokalavisen på Merseyside tror at Matip nå vil gå glipp av treningskampen mot Chelsea, som spilles i Pasadena natt til torsdag norsk tid.

Tre andre Liverpool-spillere som ikke blir å se på banen i den kampen er Lucas Leiva, Mamadou Sakho og Joe Gomez.

Lucas fikk en strekkskade i baksiden av låret i treningskampen mot Huddersfield, like før avreise til USA, og vil miste ligastarten mot Arsenal.

Mamadou Sakho er en annen som vil gå glipp av ligaåpningen, på grunn av en skade i akillesen. En skade franskmannen fikk på tampen av forrige sesong.

Joe Gomez fikk nylig også en akillesskade, mens han jobbet for å komme i form igjen etter sin langvarige kneskade.

Duo trente alternativt

Liverpool-spillerne hadde en relativt rolig dag på Stanford-universitetet i går (i natt norsk tid). De fikk formiddagen fri, før Jürgen Klopp kjørte en lett timeslang økt med dem under en stekende ettermiddagssol.

Liverpool Echo skriver at det var en dag med restitusjonstrening etter det harde treningsprogrammet spillerne har vært gjennom siden de landet på amerikansk jord på torsdag.

VARM DAG PÅ JOBB
VARM DAG PÅ JOBB  Christian Benteke ankommer Stanford-universitetet foran Liverpools treningsøkt i natt norsk tid.

Foruten de fire nevnte spillerne, var det to spillerne til som ikke deltok på den ordinære treningsøkten sammen med den øvrige troppen. Det var Christan Benteke og nyinnkjøpte Georginio Wijnaldum.

Duoen drev med alternativ trening for seg selv i treningsstudioet. De sluttet seg imidlertid til den øvrige troppen da det skulle signeres autografer for lokale fans etter økten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]