Sakho ute med skade

Åpningen på sesongen ryker for Mamadou Sakho, som sliter med en skade i akillessen.

12. jul 2016 kl 23.40 Marius Rabben

En tidligere skade tvinger Sakho til et ny avbrekk på omkring én måned, melder Liverpool Echo.

Franskmannen, som nylig ble frikjent for doping av UEFA, pådro seg akillesskaden i siste halvdel av forrige sesong, og han har siden stått over enkelte treninger.

– Ikke tilgjengelig

Nå har det medisinske apparatet beordret stopperen til å hvile foten – midt i sesongoppkjøringen.

Jürgen Klopp forteller at Sakho fikk behandling under perioden han var ute av spill grunnet dopinganklagene, men påpeker at han ikke gjennomgikk noen operasjoner.

– Han har mottatt behandling, selvfølgelig, og situasjonen er ikke spesielt bra for ham. Det handler ikke om hva jeg sier, for alle tenker det samme. Han er her, han er ikke tilgjengelig for øyeblikket, men driver med rehabilitering, sier han.

– Vi får se hvordan han reagerer på det, og så skal vi finne ut når han kan spille igjen.

– Vet ikke hva som vil skje

26-åringen har ikke vært på banen for Liverpool siden 20. april, og selv om UEFA nå har frifunnet ham for doping, kan det fortsatt vente flere rettslige møter. Nylig skrev nemlig enkelsk presse at World Anti-Doping Agency (WADA) vurderer å anke avgjørelsen.

Liverpools manager kaller hele saken trist, men legger til at han ikke kan uttale seg om veien videre.

– Jeg kan ikke si altfor mye om det som manager. Jeg vet ikke nøyaktig hva som vil skje fra Mamas eller UEFAs side. Men som et menneske kan jeg si at dette er en trist historie. Han har ikke spilt på tre og en halv måned. Det er åpenbart ikke artig, men vi vet alle at doping er alvorlig og ikke noe vi skal ha.

– Men jeg er sikker på at de forsøkte å gjøre det rette. Andre er nødt til å snakke om dette, for jeg vet ikke hva jeg kan eller har lov til å si. Det er det ene; det andre er at Mama for øyeblikket er skadet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]