Tror Allens fremtid avklares innen en uke

Sommerferien nærmer seg slutten for Joe Allen, som har ett år igjen av kontrakten med de røde.

18. jul 2016 kl 22.01 Marius Rabben

Fortsatt er det usikkert hvilken drakt Joe Allen spiller i kommende sesong. Prestasjonene for Wales under europamesterskapet har heller ikke dempet interessen rundt 26-åringen.

Avisen South Wales Evening Post skriver at Allens fremtid vil bli avklart i løpet av sju dager.

Waliseren slutter seg til resten av Liverpool-stallen tirsdag neste uke, når sommerferien hans er over, og han skal prate med klubben om fremtidsplanene.

Jürgen Klopp fortalte etter seieren over Fleetwood Town i forrige uke at de vil høre med Allen om hva han ønsker videre. Tidligere har spilleren sagt at han ønsker mer spilletid, noe som trolig ikke kan garanteres i en sesong utenfor europacupene.

– Vi må finne en løsning, men det er ikke blitt gjort ennå, sa Klopp.

Swansea ønsker å hente sin tidligere midtbanespiller tilbake, og Allen selv skal ikke være fremmed for å reise hjem til klubben som solgte ham for 15 millioner pund i 2012.

De helrøde avslo en forespørsel fra waliserne om lån i januarvinduet.

I tillegg har Premier League-kolleger som blant annet West Ham og Stoke blitt koblet til spilleren, som fikk en plass på det offisielle «EM-laget» etter å ha hjulpet landet sitt til en historisk semifinale.

– Joe er selvsagt en god spiller. Det har vi aldri tvilt på. Han spilte bra i EM, sammen med hele det walisiske laget. Vi må ta avgjørelser, fortalte Liverpools manager.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]