Tror landsmennene vil blomstre

Lucas Leiva tror at Liverpool vil få mye glede av landsmennene Philippe Coutinho og Roberto Firmino den kommende sesongen.

11. jul 2016 kl 14.22 Einar Kvande

Firmino noterte seg for 11 mål og like mange målgivende pasninger i sin første sesong som Liverpool-spiller, mens Coutinho scoret 12 mål og slo sju målgivende pasninger. Dette er tall som Lucas tror at duoen vil forbedre kommende sesong.

Nevnte Coutinho var tilbake på Melwood igjen i dag, etter å ha imponert for Brasil under Copa America. Dessverre ble turneringen en skuffelse for Brasil totalt sett, med en tidlig exit.

– Roberto kjenner medspillerne sine bedre nå

Firmino har på sin side hatt fri i hele sommer, og var tilbake i spill for Liverpool i treningskampen mot Tranmere på fredag.

– Roberto hadde en veldig god første sesong i Liverpool, men normalt blir den andre sesongen enda bedre, sier Lucas til Liverpoolfc.com.

STORE FORVENTNINGER
STORE FORVENTNINGER  Lucas Leiva spår at landsmennene Philippe Coutinho og Roberto Firmino blir svært viktige for Liverpool kommende sesong.

– Han vet mer om laget nå. Han kjenner sine medspillere bedre. Samhandlingen hans med noen av spillerne er god allerede, og vi håper han kan fortsette å prestere på det høye nivået han viste forrige sesong, og forhåpentligvis forbedrer han seg ytterligere, legger midtbanespilleren til.

– Han viste i mange kamper forrige sesong at han kan være en veldig viktig spiller for oss, og forhåpentligvis blir han det den kommende sesongen også.

– Philippe var Brasils beste spiller

Lucas håper at Coutinho ikke ble så veldig demoralisert av Brasils svake innsats i Copa America.

– Brasil hadde en svak turnering, men for Philippe personlig var det en veldig god turnering. Han var trolig Brasils beste spiller. Han gjorde et hat-trick, så selv om han nok forlot turneringen som en skuffet mann, så tror jeg han var fornøyd med egen innsats.

– Dette blir en ny stor sesong for ham. Han har de siste 2-3 årene vist at han er viktig for laget vårt, og jeg er sikker på at han vil komme tilbake like energisk som alltid, og at han gleder seg til å komme i gang igjen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]