– Vår tøffeste test så langt

Connor Randall innrømmer at det var noe helt annet å spille treningskamp mot Chelsea enn å møte lag som Tranmere Rovers og Fleetwood Town.

28. jul 2016 kl 18.59 Einar Kvande

Kampen på Rose Bowl i Pasadena endte med tap 1-0 for Liverpool, etter en tidlig scoring av Gary Cahill.

– Det var en veldig tøff kamp, mot et godt lag, sier Randall til Liverpoolfc.com.

– Dette var det beste laget vi har møtt så langt under preseason, og vi visste det ville bli en skikkelig test for oss. Det var skuffende å tape kampen, men alle fikk flere minutter med kamptrening.

– Det har vært en tøff preseason så langt, og vi giret nå et hakk opp. Det er hva du ønsker å gjøre. Vi skal spille mot de beste lagene, og slik sett var dette et steg i riktig retning.

– Selvsagt er det skuffende å tape fotballkamper. Noen preseason-kamper har høyere temperatur enn andre, og denne kampen var som en skikkelig kamp. Det ble tråkket til i duellene. Det var som en ordentlig kamp, noe som bare vil være til hjelp for oss når sesongen starter.

Møter gode lag

Neste motstander i International Champions Cup er AC Milan på Levi's Stadium i Santa Clara natt til søndag, for USA-turen avsluttes med kamp mot Roma natt til tirsdag.

– Vi skal spille mot et par gode lag til. Det spennende for oss å møte så god motstand. Det er ikke ofte du får sjansen til det, og spesielt gjelder det gode europeiske lag, så alle ser frem til disse to kampene, og forhåpentligvis klarer vi å vinne dem.

Randall ser på turen til USA som en mulighet til å jobbe hardt og lære mer av manager Jürgen Klopp.

– Vi jobber med ulike ting under preseason, og vi drar alle lasset i samme retning. Vi forsøker å ta med oss det vi terper på ute på treningsfeltet inn i kampene.

– Manageren er i ferd med å sette sitt stempel på laget. Spillerne lytter og jobber hardt. Vi gjør vårt beste.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]