Kan bli brukt som midtstopper

José Enrique ligger an til å få en sjelden mulighet borte mot Exeter i FA-cupen fredag kveld.

– Forhåpentligvis kan José spille. Vi har ikke særlig mange stoppere, så det er en idé. Men vi får se, forteller manager Jürgen Klopp til pressen, ifølge Liverpool Echo.

De røde har ingen faste midtstoppere tilgjengelig til Exeter-kampen grunnet skader. Kolo Touré, dog kun med krampe, og Dejan Lovren fulgte Mamadou Sakho og Martin Skrtel på skadelisten under møtet med Stoke tirsdag, og Tiago Ilori er følgelig hentet tilbake fra utlån.

José Enrique og Ilori som stoppere?

Dermed kan José Enrique få sine første A-lagsminutter på nesten et helt år når dommeren blåser i gang FA-cupkampen på St. James Par i Exeter. Spanjolen, som spilte en treningskamp for U21-laget tirsdag, har ikke vært i tellende aksjon siden den målløse hjemmekampen mot Bolton i FA-cupen forrige sesong.

– Han spilte 90 minutter som sideback på tirsdag. I denne kampen kan vi trenge erfaringen hans, sier Klopp.

Saken fortsetter under.

Mange unggutter på banen

Skadesituasjonen og kampprogrammet tvinger manageren til å se mot U21-spillere mot laget fra nivå fire. Liverpool Echo skriver at både João Teixeira, Cameron Brannagan, Pedro Chirivella og Jerome Sinclair kan komme med i kamptroppen.

– Ingen av dem som har spilt de fem eller seks siste kampene på rad skal spille i Exeter. Det er ikke mulig. Så kan vi forsøke å sette opp et lag. Det er ikke enkelt, men vi skal prøve, sier tyskeren.

Trolig får følgelig Simon Mignolet, Nathaniel Clyne, Alberto Moreno, Roberto Firmino, Adam Lallana og Emre Can etterlengtet hvile, mens spillere som James Milner, Joe Allen og Christian Benteke er skadefrie og aktuelle.

Les også: Allen: – Vet jeg kjemper for min fremtid

Ádám Bogdán forventes å starte, mens Brad Smith og Connor Randall trolig bekler backene fra start, ifølge avisen. Ilori, Ryan Kent og Sheyi Ojo, som er tilbake fra utlån, ligger alle an til å få førstelagsdebuten mot Exeter.

Saken fortsetter under.

– Jeg snakket med Ilori for to uker siden. Han var skadet, men nå er han klar og tilbake i trening. Jeg tror han har spilt noen ganger for Aston Villas andrelag, så han bør være tilgjengelig, forteller Klopp.

Troppen bestemmes fredag morgen

I tillegg nevner The Telegraph både Kevin Stewart, som skal være lånt ut til Swindon for resten av sesongen, og Conor Masterson blant ungguttene som jakter på en førstelagssjanse.

Sammen med de nevnte forsvarerne er også Philippe Coutinho, Jordon Ibe, Daniel Sturridge, Divock Origi, Jordan Rossiter, Jordan Henderson, Danny Ings og Joe Gomez ute med skader.

Jon Flanagan er også utilgjengelig selv om han er skadefri. Den energiske scouseren driver fortsatt med opptrening etter halvannet år på skaderommet, og han har bare noen omganger for U21-laget bak seg i vinter.

Les også: Tror Liverpool vil slite med underlaget

Den endelige kamptroppen bestemmes først fredag morgen, ifølge lokalavisen, kort tid før laget flyr sørover. Avspark mellom Exeter og Liverpool er klokka 20.55 norsk tid.