Kan få debuten på fredag

Liverpool-talentet Ryan Kent (19) ligger an til å få sin første A-lagskamp for klubben mot Exeter.

I dag spilte tenåringen sin siste kamp på utlån hos Coventry City etter at Jürgen Klopp ba om å tilbakekalle ham foran det hektiske kampprogrammet de kommende ukene.

Les også: – Januar blir en viktig måned

Lagkompisene i League One-klubben ga ham ifølge Coventry Telegraph stående applaus etter at bunnlaget Crewe Alexandra ble banket med fem mål i ettermiddag. Kent, som ble byttet inn etter 71 minutter, fikk lykkeønskninger etter kampslutt.

«Du har spilt en stor rolle i sesongen vår så langt, og lykke til for fremtiden», twitrer West Midlands-klubben sammen med et bilde av den lynhurtige, anvendelige angriperen.

Saken fortsetter under.

Skal fylle rom etter skader

Nå returnerer han til Merseyside, og allerede kommende uke kan 19-åringen få debuten sin. Liverpool reiser nemlig til Britannia for den første av to semifinalekamper i ligacupen mot Stoke, før de fredag kveld møter Exeter i FA-cupen.

– Det er en rekke skader og mange kamper, så det er grunnen til at jeg har blitt kalt tilbake. Forhåpentligvis kan jeg få debuten min mot Exeter i FA-cupen, men jeg får se hva som skjer, sier Kent til den lokale Coventry-avisen.

Unggutten, som har imponert for Liverpools U18- og U21-lag de siste sesongene, sier han har blitt «mye bedre» i løpet av oppholdet i Coventry, og at steget opp til A-lagsfotball har hjulpet ham.

– Jeg har blandede følelser. Det er kjipt å dra fordi jeg har likt meg så godt i Coventry, men jeg ser også frem til det neste steget i karrieren min, forklarer Kent, ifølge avisen.

Les også: – God avgjørelse å dra til Coventry