Kevin Stewart trener ute igjen

Skaden leges kjappere enn midtbanespilleren trodde den ville gjøre.

Kevin Stewart fikk en ankelskade på trening mandag 15.februar, dagen etter at han fikk sin Premier League-debut i 6-0 seieren over Aston Villa på Villa Park. Man antok den gangen at det ville ta 4-5 uker før midtbanespilleren kunne spille kamp igjen.

 

What a day! ⚽️❤️ #Lfc

Et bilde publisert av Kevin Stewart (@kevstewart93)

Liverpoolfc.com melder at Stewart har trent utendørs på Melwood denne uken, og 22-åringen håper å være tilbake i spill snart.

– Det går veldig bra, sier Stewart selv om skaden til klubbens offisielle nettside.

– Jeg forventet ikke at det skulle bli bedre så kjapt. Jeg har vært ute på treningsfeltet en ukes tid nå, og har drevet med løping og pasningsøvelser. Så det har gått mye raskere enn jeg forventet.

Fornøyd med Klopp

Stewart spilte fem førstelagskamper før han ble skadet, og hadde så stor fremgang at Liverpool belønnet ham med en ny kontrakt. Selv takker han Jürgen Klopp for at han har fått sjansen til å vise seg frem på førstelaget.

– Jeg har ikke kjent ham lenge, men han gjorde umiddelbart inntrykk på meg første gang jeg møtte ham.

Da vi spilte i Exeter merket jeg at han var perfekt for meg, både under samtalene før kampen og måten han håndterte spillerne på. Han forsøker å ta presset bort fra oss unge spillerne på førstelaget.

– Han understreket at det var bare en fotballkamp, og sa at vi ikke måtte legge for mye press på oss selv, og så sa han at han ville ta på seg ansvaret dersom noe gikk galt. Han fikk oss til å gå ut på banen og spille slik vi normalt gjør i en U21-kamp.

Ikke i Europa League-troppen

Stewart er ikke aktuell for Europa League-kampene mot Manchester United, for midtbanespilleren ble ikke tatt med i Liverpools Europa League-tropp.

– Det virker som dette var trekningen alle ønsket seg egentlig. Det blir to enorme kamper. Et skikkelig slag. Jeg tror alle er topp motivert. Det blir en storkamp på torsdag.

– Våre gutter har gjort det bra den siste tiden, med tre ligaseiere på rad. Spesielt seieren over Manchester City ga alle et løft, for da spilte vi også veldig bra. Vi er i god form for øyeblikket, og har muligheten til å slå dem.

LES OGSÅ: Belønnet for tålmodigheten