Klønete av Wisdom

Andre Wisdom var negativt involvert da Norwich tapte viktig nedrykksduell. Sergi Canos fikk 86 minutter for Brentford.

Andre Wisdom hadde en klønete felling på tidligere Liverpool-kollega Fabio Borini, og laget straffesparket som ga Sunderland ledelsen 1-0 i det viktige bunnoppgjøret på Carrow Road i dag. Borini scoret sikkert på straffesparket, noe som var opptakten til en sterk 3-0 seier for Sunderland.

Dermed har nordøst-klubben klatret helt opp i ryggen på Norwich i nedrykksstriden, samtidig som de har en kamp mindre spilt. Etter kampen uttalte Borini i et intervju at tidligere lagkamerat Wisdom kunne ha brukket foten hans med taklingen som forårsaket straffesparket. Wisdom fikk gult kort for taklingen.

(Video med tillatelse av TV2)

I Championship spilte Sergi Canos fra start for Brentford. Spanjolen ble byttet ut seks minutter før slutt i matchen mot Bristol City på Griffin Park. Kampen endte 1-1. Vertenes utligningsmål kom på overtid, altså etter at Canos var tatt av banen.

Marko Grujic var tilbake etter skade, og spilte de første 57 minuttene av Beograd-derbyet mellom Røde Stjerne og Partizan. Stillingen var 0-0 da Grujic ble tatt av banen. Lokaloppgjøret endte 1-1.

Samed Yesil var ubenyttet reserve da FC Luzern vant 1-0 over FC Zürich på bortebane.