Klopp: – Tror ikke det kommer nye spillere i dag

Jürgen Klopp tror ikke det kommer nye spillere til Liverpool mandag, men utelukker ikke at noen kan forsvinne.

Her er det Jürgen Klopp sa på mandagens pressekonferanse.

Om overganger:

Et av de første spørsmålene Klopp ble stilt var i forhold til overganger. 

– Jeg kan si at kanskje noe skjer, eller jeg kan si sannheten. Hva vil dere høre? Kanskje noe skjer, men jeg tror ikke det. Jeg er ikke sikker når det gjelder spillere ut, men jeg tror ikke noe vil skje når det kommer til spillere inn, sa Klopp.

Om Pep Guardiola til Man City: 

– Han er helt klart en av de beste managerene i verden, han har gjort det bra i to store klubber. Jeg håper han får en like god velkomst som meg. 

Om laget: 

– Det er mer stabilitet nå, selv om vi har gjort endel endringer. Det er noe vi nå må vise på banen hver kamp. 

– Topp fire er alltid målet, men jeg kan ikke si om vi klarer det eller ikke. Vi må konsentrere oss om hver eneste kamp. 

Om skader: 

– Martin Skrtel trenger noen dager til. Origi og Coutinho vil komme tilbake til trening torsdag, og Sturridge på onsdag, mens Skrtel er tilbake på trening til helgen. Så de er våre «nysigneringer», sier Klopp spøkefult. 

Om antall kamper: 

– Jeg er ikke her for å klage. Det blir alltid: «Klopp sier ditt, Klopp sier datt». Det eneste problemet vi har hatt, er at det har vært endel skader og mange kamper samtidig. Det passer ikke så bra sammen. Men jeg klager ikke. Noen ganger trenger man selvsagt litt tid til å trene. Likevel har jeg aldri hørt noen i troppen klage, og jeg liker den styrken hos spillerne. De er alle veldig profesjonelle. Det er gode nyheter for fansen, for man trenger en slik karakter for å utvikle seg. 

Om forsvaret: 

– Det er ikke så lett å skape sjanser mot oss. Det har vært et større problem på dødballer. Det vi foretar oss i de situasjonene er det vi må forandre på, og i de siste to kampene har konsentrasjonen vært bedre. Og jeg håper vi slipper å snakke mer om det nå. Det er aldri slik de andre lagene spiller oss av banen, så hvis vi får orden på dødballene er alt mye bedre. 

Om Leicester: 

– De har et veldig godt lag. Man kan ikke bare prate om Vardy og Mahrez, for hele laget er fokusert og konsentrert. Det er imponerende det de klarer. Jeg kan enkelt rose det de får til. Men vi er ikke supporterklubben til Leicester, så vi drar dit for å gjøre vår situasjon bedre. Vi klarte det hjemme, men nå har de hatt noen dager fri mens vi har hatt tre kamper. Heldigvis hvilte noen spillere på lørdag. 

– De har en klar plan om hva de vil gjøre i kontringsspillet, og det gode med det er at de ikke vil forandre seg mye. Men andre lag har også visst om det, uten å klare å slå dem. 

Om Joe Allen:

– For meg har han alltid vært en førstelagsspiller. Men i starten var han skadet og ikke hundre prosent fit. Men det er ingen tvil om hans kvalitet. Det er bra å ha ham her, og nå er han i veldig god form. 

Om å komme til Liverpool:

– Min livsplan var på ett eller annet tidspunkt å bo og jobbe i England, og det var før jeg ble fotballmanager. 

– Vinden overrasket meg i England. Det er ofte mye vind her. Du må ta hensyn til omgivelsene og gjøre så godt man kan i noen kamper. 

LES OGSÅ: Beholder Sinclair om ikke prisen økes kraftig