Klopp benekter keeperjakt

Jürgen Klopp avfeier spekulasjoner om at han er på jakt etter en ny keeper.

Under dagens pressekonferanse på Melwood ble Jürgen Klopp konfrontert med rykter om at han skal være interessert i keeperne Marc-Andre ter Stegen (Barcelona) og Timo Horn (Köln).

– Nei, det stemmer ikke. Keepersituasjonen vår er helt grei. Simon Mignolet er en veldig god keeper.

– Vi har noen problemer for tiden, men takk Gud for at alt er greit på keeperfronten. Jeg har sagt det en rekke ganger at når det gjelder keeperposisjonen er situasjonen mer en ok. Vi er fornøyde. Jeg kjenner begge de to keeperne du nevner. Det er gode keepere, men det er alt.

– Vi kan snakke om målvakter, men det er ingen av dem som ikke gjør feil. Dersom du ikke har sett keepere ofte nok kan du tenke: «Jøss, jeg kan gjøre dette bedre, og dette bedre, og dette bedre.»

– Simon Mignolet er en veldig, veldig, veldig god keeper. Nummer to i Belgia – kanskje blir han nummer en, vi får se – men han blir kanskje nummer to i EM. Belgia er et stort fotball-land, og Mignolet har hatt en god utdanning på alle områder, og spesielt når det gjelder keeperspill. Jeg snakker mye med John Achterberg, og vi er enige om at vi har løsningene i vår egen tropp.