Klopp får sin 50. kamp som Liverpool-manager

Liverpools tyske manager setter en klubbrekord mot Chelsea – etter bare 217 dager bak roret.

Aldri har en Liverpool-manager ledet laget i 50 kamper på så kort tid, melder Liverpool Echo. Etter sesongen vil den karismatiske 48-åringen allerede ha 52 kamper bak seg som sjef for merseysiderne.

– Det har vært intenst, men morsomt også. Jeg har likt det. Alt var nytt, noe som alltid er interessant. Tiden har gått så fort, sier Klopp, som ble Liverpool-manager tilbake i oktober i fjor.

– Jeg kan ikke tro at sesongen nesten er over. Jeg har ingen problemer med å dra på ferie i etterkant, det er noe jeg gleder meg til. Men for øyeblikket ser jeg virkelig frem til de tre siste kampene. Alt er bra, legger han til.

– Vi er i god form

Klopp har fått orden på lagets hjemmeform etter nyttår, og Europaliga-møtet med Sevilla blir hans andre finale i klubben.

Selv om kampene har kommet på løpende bånd denne sesongen, fastslår tyskeren, som måtte fjerne blindtarmen i vinter, at han håndterer det hektiske programmet som følger med jobben.

– Ikke bekymre dere for meg. Jeg føler meg bra. Siden blindtarmen ble fjernet, har jeg følt meg som en ny mann. Alt er bra. 50 kamper er noe man vanligvis trenger halvannen sesong på å nå. Og jeg har ikke hatt en hel sesong. Det er artig, sier Klopp.

– Vi er i god form. Alt arbeidet vi gjør, alt vi tenker på, om hva vi skal endre ting eller beholde det slik som det er, holder deg våken, og det er bra. Vi skal alle være veldig klare for de tre siste kampene. Det er jeg sikker på, konkluderer han.

Les også: Fornøyd med fremgangen på Anfield