Klopp forventer at Ward skal utfordre Mignolet

Danny Ward sier han ble sjokkert da telefonen kom om at han skulle returnere fra Aberdeen.

Danny Ward returnerte i forrige uke til Liverpool, etter å ha gjort det sterkt på sitt låneopphold i Aberdeen. Bare et par dager seinere tok han over Adam Bogdans plass på innbytterbenken på Anfield.

Derfra fikk han se Simon Mignolet slippe inn to mål mot Arsenal der belgierens keeperspill nok en gang ble et tema.

På spørsmål fra LFCTV om hva Klopp har sagt til ham etter at han kom tilbake, sier Ward:

– Ikke så mye, men han forventer at jeg skal utfordre Simon og Adam, og trene så hard jeg kan. Forhåpentligvis vil jeg bli lagt merke til.

Men selv om Klopp ønsker at han skal være en utfordrer som førstekeeper, er 22 år gamle Ward innstilt på at det kan ta tid.

– Du prøver ikke å løpe før du kan gå. Det ville selvsagt vært fint å fått en kamp for denne klubben uansett om det er i serie eller cup, men jeg tar det en dag om gangen.

Waliseren kan ikke spille i omkampen i FA-cupen mot Exeter, siden han ikke ble registrert før den første kampen.

Noen dagers virvelvind

Han sier det gikk raskt fra han fikk beskjed om at han skulle tilbake til Liverpool før det skjedde.

– Jeg ble oppringt på søndag. Jeg hadde akkurat spilt kamp på lørdagen mot Hearts i den skotske cupen, så jeg var sjokkert. Jeg ble likevel vant med tanken veldig raskt.

– Jeg hoppet på flyet samme kveld, og var på trening på Melwood neste dag. De siste dagene har vært en virvelvind, sier han til LFCTV.

Takknemlig

Han er glad for den erfaringen han fikk under sitt låneopphold.

– Det var bra å være tilbake på en så spesiell bane, men rart etter å ha spilt hver eneste uke siden starten av sesongen i Skotland.

– Jeg er veldig takknemlig for at en så stor klubb som Aberdeen ga meg sjansen, det har betydd mye for meg. Man vet ikke hvordan man reagerer på å spille foran et stort publikum, og med mye press, før man opplever det.

LES OGSÅ: Slik har Ward gjort det i Skotland