Klopp har ny midtbanespiller i kikkerten

Mario Götze ser ut til å glippe for Liverpool, men ifølge en velinformert britisk journalist står nå en annen midtbanespiller øverst på handlelisten til Jürgen Klopp.

Liverpool har allerede sikret seg Marko Grujic som en forsterkning på midtbanen, og det har også vært en dårlig skjult hemmelighet at Anfield-klubben har hatt den polske landslagsspilleren Piotr Zielinski i kikkerten.

LES OGSÅ: – Götze blir i Bayern

Ifølge Paul Joyce i Express er det imidlertid ikke Zielinski som står øverst på ønskelista til Jürgen Klopp akkurat nå. Mannen Liverpool-manageren ønsker seg aller mest skal være Borussia Mönchengladbachs Mahmoud Dahoud. Borussia Dortmund er også interesserte i Dahoud.

– Dahoud er Liverpools førstevalg når man skal styrke midtbanen, foran Piotr Zielinski, hevder Joyce.

Mahmoud Dahoud ble født den 1.januar 1996, og er altså 20 år gammel. Han kom til verden i Amuda i Syria, og er av kurdisk slekt. Han begynte karrieren i SC Germania Reusrath, før ferden gikk videre til Fortuna Düsseldorf. Han skrev under for Gladbach som 14-åring i 2010, og slo gjennom på klubbens førstelag i 2014. Så langt står han bokført med fem mål på 44 kamper for Bundesliga-klubben.

Dahoud, som bare er 176 cm på strømpelesten, har representert Tyskland både på U18, U19 og U21-nivå.