Klopp maner til kamp

April vil bestå av mange og viktige kamper for Liverpool, og manageren forventer sitt ytterste av sine spillere. Les hva Jürgen Klopp sier fra treningsleiren på Tenerife.

- Det er fortsatt veldig mye å spille om, sier Klopp til Liverpool Echo. Jürgen har tatt med de spillerne som ikke er opptatt med landskamper til ferieøya Tenerife.

Ikke minst de kommende ukene kan bli viktige for Liverpools sesong med tett program i ligaen, hvor de røde er fire poeng etter 4.plass hvis de vinner sin hengekamp, og en kvartfinale mot oddsfavoritten Borussia Dortmund i Europa League.

- April vil bli en travel måned, men vi er vant til å spille så mange kamper. Vi vil måtte ta noen vanskelige avgjørelser angående laguttak. Før Southampton hadde vi Firmino ute og Hendo var syk, men vi har en stor tropp.

- Alle kampene fremover vil bli viktige. Vi må virkelig kjempe oss gjennom denne perioden. Ingen kamper vil bli lette, men vi har sett hvordan vi kan spille når alle står sammen.

- 1.omgang mot Southampton var et godt eksempel. Vi viste hvor sterke vi kan være. Etter pause mistet vi noe av vår kraft og da var vi ikke lenger det samme laget.

- Nå må vi gi det vi har, vi vet hva som skal til. Vi må ta det vi kan få.