Klopp måtte «overtales»

Jürgen Klopp hadde fortsatt ferieplaner da han ble kontaktet av LFC. Hans agent mener det var skjebnen som brakte ham til Anfield.

- Vi hadde en følelse av at Jürgen kunne bli en kandidat dersom noe skjedde, sier Marc Kosicke angående Liverpool og en ny klubb for managerløse Jürgen Klopp. Kosicke er agenten til Klopp.

- Så ble Brendan Rodgers sparket og daglig leder kontaktet oss. Han spurte om å få et møte med Jürgen og eierne dersom vi var interesserte. Han fant Liverpool veldig interessant, men vi hadde en del fritid foran oss og andre planer.

- Han ønsket å reise til Karibien med sin familie, se på Super Bowl og stå på ski. Vi hadde også planlagt en utdanningsreise til USA for å se på andre idretter, for klarer Kosicke til Goal.com.

- Han var klar over at dersom vi ble enige med Liverpool ville alt bli avlyst. Han var derfor ikke totalt henrykt og det var nødvendig med overtalelse fra Liverpool. De måtte overbevise ham om deres struktur og deres planer. Til slutt falt de personlige tingene på plass og han sa til seg selv: Jeg ønsker å reise dit!

- De har passet rimelig bra sammen. Det har vært som om skjebnen bestemte at Liverpool skulle bli den nye klubben for Klopp. I hver klubb hvor Jürgen har vært manager inntil nå har fansen sunget «You’ll Never Walk Alone» før kampene. Det var slik i Mainz og i Dortmund, og Liverpool er krybben for den sangen.