Klopp om hvorfor han byttet ut Lovren

Jürgen Klopp sa etter kampen at det ikke er en skade som gjorde at Dejan Lovren ble tatt av til pause.

Dejan Lovren spilte på grensen i første omgang på sin gamle hjemmearena. Han var involvert i det som de fleste blant hjemmefansen mente burde vært straffe i starten av kampen, og fikk seinere gult kort.

Tenningsnivået til Lovren, gjorde at Klopp erstatet han med Martin Skrtel til pause.

– Det var på grunn av hans gule kort. På slutten av førsteomgangen virket det som han var preget av emosjonene ved å være på denne stadion, sa Klopp, som Lovren som ble buet på gjennom hele den første omgangen. 

Klopp har hatt mange gode innbytter i kamper de siste ukene, men dette var ikke blant de beste. Skrtel ble raskt involvert i straffesituasjonen, som Mignolet reddet, og var også sterkt delaktig i Southamptons avgjørende 3-2-mål.

LES OGSÅ: Skrtel fikk 2 på spillebørsen

– Må utnytte sjansene

– Jeg er ikke sint, men jeg er selvsagt frustrert, fordi vi ikke fikk med oss noe. 

– Vi kunne ha scoret flere mål i den første, og så blir andreomgangen som dette. Vi har opplevd lignende to andre ganger denne sesongen. Vi kunne ha gjort det bedre, men det er slik det er i fotball, du må utnytte sjansene dine, sa Jürgen Klopp etter tapet for Southampton.

– Vi mistet formasjonen i den andre omgangen, og klarte ikke unngå de lange ballene mot Pelle lenger. Vi var ikke så kompakte lenger, og vant færre andreballer.

– Jeg føler meg ikke veldig bra. Men slik er fotball. Med sin andre omgang fortjente Southampton det i dag. Vi burde drept kampen i første omgang, eller spilt bedre i den andre. Vi viste hvor godt vi kan spille til tider i dag, sa Klopp. 

Klopp fikk også spørsmål om topp fire-sjansene nå.

– Det er vel fortsatt 27 poeng å spille om på ni kamper. Vi kan vinne alle de kampene, men det er vanskelig. Vi trenger ikke å drømme, vi må spille fotball, sa Klopp. 

LES OGSÅ: Kollapset etter pause