Klopp tente på alle pluggene

– Han ønsket å drepe meg, forteller Liverpool-back.

Da Alberto Moreno nesten forårsaket straffespark i en situasjon med Denis Suarez i hjemmekampen mot Villarreal, tente Jürgen Klopp på alle plugger.

– Han ønsket å drepe meg, forteller venstrebacken til The Times.– Jeg var definitivt borti ham. Jeg hadde to hender i ryggen hans. Det var et hektisk øyeblikk i kampen, fortsetter spanjolen.

– Etterpå kom Lucas ned til dødlinjen for å snakke med meg. Han hadde en beskjed fra manageren. Han fortalte at jeg måtte roe meg ned og holde hodet kaldt.

– Jeg har dog et veldig godt forhold til manageren. Han behandler meg meget bra, og får meg til å føle meg som en viktig del av laget.

Forventes å starte finalen

Moreno har spilt i alle unntatt to av Europa League-kampene på vei til finalen i Basel, og forventes også å starte finalen mot barndomsklubben Sevilla på St Jakob Park i Basel.

– Det blir en finale med blandede følelser for meg. Det kan bli det verste og det kan bli det beste. Dersom vi vinner, kan det ikke bli bedre, for det er hva alle her ønsker, og helt klart hva jeg ønsker. Vi ønsker å vinne trofeer og ha suksess. Det er hva vi alle kjemper hardt for denne sesongen. Som fotballspiller ønsker du å vinne trofeer. Det hadde vært et flott steg fremover for meg og for laget.

Møter mange kamerater

– Bakdelen er selvsagt at jeg da slår tidligere lagkamerater. Folk som jeg kjenner. Men jeg må legge vekk de tankene. Jeg tilhører Liverpool, og alt handler om å vinne for dem.

Moreno var med på å vinne Europa League med Sevilla i 2014, før han ble solgt til Liverpool for 12 millioner pund i august samme år.

LES OGSÅ: Alberto Moreno gråt da han forlot Sevilla

– Selv før det gikk i orden, var Sevilla laget jeg ønsket å møte i finalen. Jeg var der i mange år, og det var der jeg utviklet meg til den spilleren jeg er i dag. Jeg har mange kamerater der, så jeg håpet at vi skulle møte dem i finalen.

 

🔴🔴

Et bilde publisert av Alberto Moreno Perez (@amplfc18)