Klopp vil ikke nedprioritere ligaen

Liverpools manager tar en kamp av gangen og kommer ikke til å spare spillere for å prioritere cupspill. Dejan Lovren kan bli spilleklar til neste uke.

- Hvordan kan jeg prioritere? Dere vet at jeg ikke har mulighet til å gjøre det, jeg har ikke spillerstall til å gjøre det, svarer Jürgen Klopp på spørsmål om det kan være aktuelt å hvile spillere med tanke på semifinalen i Capital One Cup mot Stoke kommende tirsdag.

- Burde jeg benytte Exeter-laget en gang til og så gå til kampen mot Stoke og ikke vite om det vil fungere? Vi må håndtere situasjonen som den er. Kanskje vil ikke Adam Lallana bli klar for lørdag, men i så fall er han forhåpentligvis frisk til tirsdag.

- Det er det samme med Dejan Lovren. Lørdag ble for tidlig for ham, men kanskje han kan trene på søndag og vi kan vurdere om hva vi gjør mot Stoke.

- Resten av troppen? Jeg må bruke det jeg har, begge kampene er veldig viktige. Vi tapte den siste kampen i Premier League, vi har ikke vunnet de tre eller fire siste i Premier League og vi må gi full fokus på kampen mot Norwich.

- Det er aldri slik i livet at du konsentrerer deg om steg to og håper at steg en fungerer. Nå tenker vi på Norwich og så får vi se.

- Jeg vet at vi er i bra form, men jeg skulle gjerne hatt seks poeng til. Da hadde vi vært nærme toppsjiktet av tabellen og det ville ha vært perfekt.