Kompromiss angående lånesummen

Aston Villa og Liverpool skal ha kommet frem til et kompromiss når det gjelder summen Birmingham-klubben skal betale for lånet av Tiago Ilori.

Ilori returnerte i dag til Liverpool, og Aston Villa-manager Remi Garde brukte deler av sin pressekonferanse i dag til å forklare hvorfor Ilori returnerer til Anfield-klubben.

– Tiago Ilori har reist tilbake til Liverpool. Spilleren var ikke fornøyd med situasjonen sin her i klubben, og spilte ikke, forklarte Garde.

Ilori har ikke spilt en eneste førstelagskamp for Villa siden han ble lånt ut til Birmingham-klubben i sommer.

– Da ham kom hit var han ikke helt skadefri. Jeg vet egentlig ikke helt hva som har skjedd fra august og frem til begynnelsen av november. Han var ikke skadet hele tiden, og han har trent siden jeg kom hit.

– Jeg har mange andre muligheter i den posisjonen. Det er hard konkurranse om midtstopperplassene, og han var ikke fornøyd med å ikke få spille. Til syvende og sist var dette min avgjørelse, og han har reist tilbake til Liverpool, forklarer Garde.

Aston Villa skulle egentlig betale Liverpool en million pund for lånet av Ilori, men Birmingham Mail hevder at klubbene har kommet frem til et kompromiss når det gjelder dette beløpet. Nøyaktig hva kompromisset går ut på, sier avisen ingenting om.