Lallana og Klopp spøker om Spurs-rykter

Adam Lallana har blitt linket til Tottenham, men både manageren og spilleren bare spøker om det hele.

Mange har latt seg imponere av Lallana, som endelig begynner å vise hvorfor Liverpool betalte 25 millioner pund for ham for et lite år siden. Det var etter Klopp kom inn at den engelske landslagsspilleren for alvor fant seg til rette på Anfield.
 
Klopp og Lallana er for øvrig naboer, og de har fått et godt forhold. Dét ble godt eksemplifisert under et intervju på Melwood.
 
Adam Lallana ble intervjuet av Liverpool Echo, da plutselig Klopp dukket opp og sa: «Hva gjør du her?»
 
«Jeg snakker om deg», svarte Lallana. 
 
«Spør ham om han vet når Spurs starter sesongoppkjøringen», kommenterte Klopp spøkende. «Det er for sent, vi har alt pratet om det», responderte Lallana.
 
«Jeg spurte ham, og han svarte 1. juli», lød det fra manageren, før han brøt ut i latter. «Jeg trodde du var seriøs», svarte Lallana. «Er du gal!» var Klopps melding før han forlot rommet. 
 
Dette er et godt eksempel på det varme forholdet mellom Klopp og spillerne. 

Gode naboer

Både Klopp og Lallana bor i Formby, og de ser hverandre støtt og stadig. 
 
– Det er hyggelig faktisk. Han har en koselig familie – jeg ser ham når han er ute og går tur med hundene, sier Lallana. 
 
– Tidligere hadde jeg Rodgers som nabo. Formby er kjent for å ha mange spillere. Det er en flott og rolig plass, mener den tidligere Soton-spilleren.
 

– Jeg blir!

Lallana blir spurt mer seriøst om ryktene om at han kanskje forlater Liverpool. Til det svarer han følgende:
– Jeg har tre år igjen av kontrakten min. Forrige sesong tenkte kanskje folk «ja selg ham, få ham ut», men fotball forandrer seg fort, og jeg nyter virkelig fotballen med Klopp som manager.
 
Her blir Lallana overtids-helt:

 
– Jeg har alltid hatt et godt forhold til Pochettino (som var Lallanas manager da han var i Southampton). Vi er gode venner, men det vil være veldig vanskelig å forlate Liverpool. Jeg er i en massiv klubb, og nå spiller jeg noe av den beste fotballen jeg har spilt – og vi kommer til cup-finaler! 

Forrige sesong var skuffende

– Det var en vanskelig sesong for meg og klubben. Særlig siden Liverpool akkurat hadde kjempet om tittelen. 
 
– De siste syv månedene har vært veldig viktig for meg. Jeg har nå etablert meg her. Klopp forlanger hardt arbeid. Han godtar ikke passivitet. 
 
– Klopp godtar tabber, men han er virkelig ikke fornøyd om du ikke gir alt. Jeg følger meg verdsatt av Klopp.