Lallanas store kveld

Adam Lallana og James Milner var de toneangivende spillerne i den herlige 3-0 revansjen over Manchester City.

Mignolet 7

Ble neppe svett i kveld. Hadde svært lite å gjøre. Fanget et dårlig innlegg og et svakt langskudd fra Bony greit.

Clyne 7

Slet litt med å få tak på Navas i begynnelsen av kampen i en uvant rolle som venstreback, men spilte seg solid opp etter hvert.

Toure 8

Gjør ting enkelt. Tar ingen risiko, og klarerer kontant. Bryter herlig ballbanen ved et par anledninger når City kommer på farlige kontringer, og måten han løp opp Aguero på etter 70 minutter var herlig.

Lovren 8

Leverer solid stopperspill, og satte ikke en fot feil før han slo en farlig feilpasning etter drøye timen. Blir lurt av Aguero etter 70 minutter, men leverer foruten dette en prikkfri kamp.

Flanagan 7

Slo an tonen med en knalltøff takling på Sterling i åpningsminuttene, men fikk store problemer med farten til sin tidligere lagkamerat ved et par anledninger i første omgang. Hadde en veldig viktig inngripen like før pause, og åpnet andre omgang med et nydelig fremspill. Herlig innsats, men noe upresis til tider.

Can 8

Jobber hardt, og vinner midtbanekrigen for Liverpool i denne kampen. God som ballfordeler, og tøff i duellene.

Henderson 7

Stor arbeidsinnsats, men mangler litt på presisjon for tiden. Var veldig nær ved å sette et frispark rett i mål i sluttminuttene.

Milner 9

Stor kamp av Milner mot sine tidligere lagkamerater. Herlig arbeidsinnsats, krydet med målgivende pasning på 1-0 og scoring på 2-0. Har også et susende skudd etter en times spill som hadde fortjent en bedre skjebne.

Firmino 8

Jobber helhjertet helt til han blir tatt av banen et kvarter før slutt, og har flere fine kombinasjoner med Lallana. Noterer seg for målgivende pasning på 2-0, og scorer 3-0 på nydelig vis.

Lallana 9

Dette må vel ha vært Adam Lallanas beste kamp for Liverpool noen sinne? Åpnet kampen med flere gode kombinasjoner med Roberto Firmino, og prøvde hele tiden å skape noe. Var involvert i i alle tre målene. Gjør 1-0 på et uventet langskudd, har en herlig hælflikk i forkant av 2-0 og noterer seg for målgivende pasning på 3-0. Vi kårer den tidligere Southampton-kapteinen til Liverpools beste.

Origi 8

Er mye hurtigere og mer bevegelig enn landsmannen Benteke, og gir dermed Liverpools angrepssspill en helt annen dimensjon, da han stadig vekk truer bakrom. Er sterk i duellene, og gjør en god kamp til han blir byttet ut drøye 20 minutter før slutt.

Benteke

Et brukbart innhopp. Får drøye 20 minutter som erstatter for Origi. Er tøff i duellene med Kompany, og skaffer Liverpool et par frispark i gode posisjoner.