Landslagsdebut for Ward

Liverpool-keeper Danny Ward ble byttet inn og fikk sin første A-landskamp for Wales torsdag kveld.

22-åringen startet på benken sammen med Joe Allen i privatlandskampen mot Nord-Irland på Cardiff City Stadium, men tok over keeperplassen til Wayne Hennessey før starten på 2. omgang.

Den unge sisteskansen, som har en rekke ungdomslandskamper bak seg, er dermed den fjerde Liverpool-keeperen med A-landskamp for Wales, ifølge Jonny Stokkeland (LFC Official Archives).

Nord-Irland tok imidlertid ledelsen ved Watford-forsvarer Craig Cathcart etter timen spilt i Cardiff, men Simon Church fastsatte sluttresultatet til 1–1 fra straffemerket minuttet før full tid.

I andre omgang kom også Allen innpå for waliserne. Han ble byttet inn for David Vaughan etter 71 minutter spilt.

Neste kamp for Wales er borte mot Ukraina mandag kveld.