Legger opp som 31-åring

Daniel Aggers kropp tåler ikke mer fotball. Onsdag offentliggjorde den tidligere Liverpool-spilleren at karrieren er over.

Den tidligere Liverpool-spilleren Daniel Agger har bestemt seg for å legge fotballkarrieren på hylla, bare 31 år gammel.

– Det blir vanskelig dette her. Dette er ikke enkelt og det er enda vanskeligere når jeg ser hvor mange som har møtt opp. Jeg har bestemt meg for å trekke ut kontakten, og det er ingen tvil om at det er den riktige avgjørelsen, sa Agger på en pressekonferanse i Danmark torsdag ifølge Ekstrabladet.

Dermed ble kampen for Brøndby mot SønderjyskE 29. mai hans siste som profesjonell fotballspiller.

Store ryggplager

Agger har slitt med mye skader de siste årene, og ikke minst har han hatt problemer med ryggen som har satt han mye på sidelinjen.

– Det har vært veldig, veldig vanskelig. Kroppen må fungere i hverdagen. Jeg har ikke tatt denne beslutningen over natten, jeg har vært i tvil lenge. Men jeg har vært på et akseptabelt nivå de siste årene, og jeg ønsker å stoppe på et akseptabelt nivå, sier han til BT.

– Jeg har snakket med både Åge Hareide og Morten Olsen, og de mente begge at jeg burde fortsett, sa Agger.

Solgt av Rodgers

Agger har også hatt flere tilbud den siste tiden, blant annet var Fenerbahce interessert i hans tjenester. 

Agger ble Liverpool-spiller i januar 2006 da han ble kjøpt for 5,8 millioner pund. Han spilte blant annet Champions League-finalen i 2007.

Liverpools tidligere nummer 5 spilte 212 kamper fra start og 20 som innbytter for Liverpool og scoret 14 mål. Han debuterte mot Birmingham i februar 2006. 

Med innkjøpet av Mamadou Sakho, og en Martin Skrtel som kom inn i startoppstillingen for å bli, ga imidlertid Brendan Rodgers inntrykk av at dansken ikke lenger var et førstevalg for ham. Da Rodgers hentet inn Dejan Lovren sommeren 2014 var Aggers dager i Liverpool talte. Han returnerte til Brøndby for £3M den 30.august 2014.

LES OGSÅ: Coutinho scoret hattrick