Liverpool er formlaget i Premier League

Og Jürgen Klopp har holdt skjema til Champions League-spill etter at han tok over Liverpool.

Liverpool topper formtabellen til statto.com, som er en oversikt over hvordan lagene har gjort det i sine seks siste Premier League-kamper.

Liverpool har plukket 13 poeng på sine seks siste kamper (4-1-1), og har ni plussmål på disse kampene. Bare Leicester, Tottenham og West Ham har plukket like mange poeng, men disse tre lagene har dårligere målforskjell enn Liverpool på sine seks siste kamper. På femteplass på formtabellen følger Chelsea, med 12 poeng.

På de tre nederste plassene finner vi, ikke overraskende, Aston Villa, Crystal Palace og Norwich. Tre av lagene som Liverpool har møtt i denne perioden.

Klopp holder skjema til Champions League

Studerer man Premier League-tabellen fra Jürgen Klopps første kamp som Liverpool-manager, 0-0 oppgjøret mot Tottenham den 17.oktober 2015, og frem til i dag, så finner vi Liverpool på femteplass på tabellen, bare tre poeng bak fjerdeplassen som gir kvalifisering til Champions League.

Liverpool har også en kamp mindre spilt enn lagene foran på tabellen, inkludert West Ham, som innehar fjerdeplassen på denne tabellen, og det kan dermed argumenteres med at Jürgen Klopp så langt har levert «Champions League-form» i sin tid som Liverpool-manager, forutsatt at hengekampen mot Everton vinnes.

Vi gjør oppmerksom på at lagene er rangert etter poengsnitt i tabellen under.

LES OGSÅ: Kan Klopp knekke koden?