Liverpool gjorde rent bord i Supportercupen

I år som i fjor gikk Liverpool til topps både i seniorturneringen og juniorturneringen i Supportercupen.

For andre år på rad tok Liverpool FC Supporters Club Norway storeslem i Supportercupen, og vant både hovedturneringen og barneturneringen.

Supportercupen 2016 ble spilt under strålende forhold på Nordre Åsen i Oslo i dag, og Einar Johannes Klemp ble matchvinner i finalen, som Liverpool 1 vant 1-0 over Tottenham. Klemp ble også kåret til finalens beste spiller.

Liverpool 1 åpnet turneringen med å slå Stoke 2-1. Deretter ble det en enkel 7-0 seier over Wolverhampton, før 0-0 mot Manchester United 1 i siste gruppespillkamp var nok til å bli puljevinner.

I 1/8-finalen ble TV2-laget danket ut med 2-0. Like lett gikk det ikke i kvartfinalen, der det ble uavgjort mot Charlton. Liverpool vant imidlertid straffespark-konkurransen 7-6. I semifinalen klarte verken Liverpool eller Aston Villa å finne veien til nettmaskene, og dermed måtte Liverpool ut i en ny straffespark-konkurranse, som de vant 5-4.

Flyten fortsatte altså i finalen, som Liverpool 1 som nevnt vant 1-0 over Tottenham, og dermed kunne de helrøde løfta bøtta for andre år på rad!

Andrelaget kom ikke videre fra gruppespillet

Liverpool 2 (Liverbirds Oslo) kom dessverre ikke videre fra gruppespillet, etter en seier og to tap. De tapte 2-0 for TV2-laget i sin første kamp, men slo tilbake og vant «lokaloppgjøret» mot Everton 1-0. I den siste kampen i gruppa ble imidlertid Leeds for sterke, og det ble tap 3-0 for de røde fra Oslo.

Juniorlaget til topps

I likhet med førstelaget gikk også juniorlaget helt til topps for andre år på rad. De vant lekende lett 7-0 over Tottenham i første kamp, men gikk på et tap 2-1 for Exeter i andre match. Seier 5-0 over Ipswich i den siste gruppespillkampen sørget imidlertid for at de røde fikk sjansen til revansje mot Exeter i finalen. En sjanse de unge Liverpool-guttene tok vel vare på, og vant hele 4-0.