Liverpool møter Man City i finalen

Raheem Sterling dro til Manchester City for å vinne trofeer. 28. februar kan hans gamle lagkamerater i Liverpool sørge for at han ikke gjør det på første forsøk.

Onsdag kveld ble det klart at Liverpool møter Manchester City i ligacupfinalen på Wembley 28. februar. Dermed blir det gjensyn for Raheem Sterling med sine gamle lagkamerater i Liverpool.

I intervju med Sky Sport etter kampen fikk Sterling spørsmål om han kommer til å høre fra sine gamle lagkamerater etter dette.

– Det kan nok komme en melding eller to, sa Sterling.

– Dette er grunn til at jeg kom til City for å nå finaler. Det blir spesielt å spille finalen, og se hvem som har det beste laget, sa han.

Liverpool får med dette to møter med Manchester City på fire dager. For onsdagen etter ligacupfinalen er det seriekamp på Anfield.

Liverpool spiller returoppgjøret mot Augsburg hjemme på torsdagen før ligacupfinalen. Manchester City møter på sin side Dynamo Kiev borte onsdagen før.

Sterling skulle vært avblåst

Everton ledet 2-1 etter den første kampen på Goodison, og kom også best i gang på Etihad.

I det 18. spilleminutt sendte Ross Barkley Everton i ledelsen i kampen og opp i 3-1-sammenlagt.

Men det varte ikke lenge. I det 24. minutt utlignet Fernandinho. Dermed sto det 3-2 sammenlagt til Everton da lagene tok pause.

I andre omgang kom Kevin De Bruyne inn for City, og like etter skapte han balanse i regnskapet etter en 45-graderspasning fra Raheem Sterling.

Målet skulle vært annulert, da ballen var over linjen før Sterling fikk lagt inn.

Så seks minutter seinere er De Bruyne i sentrum igjen når han legger en nydelig pasning på hodet til Sergio Agüero, som mesterlig header inn 3-1-målet.

Med det vant Ḿan City 4-3-sammenlagt og møter Liverpool i ligacupfinalen.

Nevnte De Bruyne måtte for øvrig av banen på båre like før slutt.