Liverpool-trio involvert i England-mål

Se målet til England, der alle de tre Liverpool-spillerne hadde en rolle i oppbygningen.

Liverpools tre spillere fra start for England mot Nederland, var alle sterkt involvert i Jamie Vardys åpningsmål på Wembley.

Et herlig angrep ble startet av James Milner på venstrekanten, han spilte ballen inn i midten, der Sturridge hoppet over, så Lallana fikk ballen på 16-metersstreken.

Lallana vendte seg fri, og fant Walker inne i feltet, han fant igjen Vardy som satte ballen i nota.

Daniel Sturridge hadde et farlig skudd i starten av den andre omgangen, men Vincent Janssen utlignet på straffe på Wembley.

Scoringen var det første målet England har sluppet inn på 467 minutter på Wembley.

Nederlenderne gikk opp i 1-2 på et kontroversielt mål ved Narsingh etter 77 minutter. Det ble også sluttresultatet.

Daniel Sturridge forlot banen etter 60 minutter. På samme tid kom Nathaniel Clyne inn for England. Harry Kane kom inn for Adam Lallana etter 72 minutter. James Milner gikk av banen etter 82 minutter, og ble erstattet av Dele Alli.