Liverpool U18 videre i cupen

Liverpool tok seg videre til 5. runder i FA Youth Cup etter å ha vunnet 3-0 mot Cardiff onsdag.

Liverpools U18s lag tok seg videre til 5. runde i FA Youth Cup etter å ha slått Cardiff overbevisende med 3-0 på Tranmeres hjemmebane Prenton Park.

Ben Woodburn sendte hjemmelaget i ledelsen etter 17 minutter med en nydelig lobb over keeper, og to minutter på overtid i første omgang scoret Corey Whelan fra kort hold, etter et langt frispark nesten fra midtbanen fra Phillips. Brooks Lennon avgjorde kampen for Liverpool etter 83 minutter etter strålende forarbeid fra Toni Gomes.

Et skår i gleden for Liverpools unggutter var at Whelan måtte ut på båre i andre omgang etter problemer med ankelen.

I 5. runde venter Nottingham Forrest.

Liverpools lag: George, Alexander-Arnold, Owens, Masterson, Whelan, Phillips, Kane, Ejaria, Woodburn, Alves, Lennon. Reserver: T Gomes, Kelleher, Johnston, Dhanda, Lewis.

Cardiffs lag: Wakeman, Coxe, Abbruzzese, Humphries, R. Menayese, Williams, Harris, Bird, E. Menayese, Waite, Chappell-Smith. Reserver: Coughlan, Young, Welch, So Sani, Kelly.

90. min: Slutt. Liverpool er videre.

90. min: Seks minutter på overtid prøver Phillips et langskudd på en dårlig plassert keeper.

90. min: Seks minutter lagt til.

86. min: Målscorer Woodburn går ut, Dhanda, som nylig undertegnet sin første profesjonelle kontrakt med Liverpool, kommer inn.

85. min: Waite får gult kort.

83. min 3-0: Lennon scorer etter å ha blitt spilt fri av Gomes. Gomes river seg fri fra to mann og skyter nærmest inn foran mål, der Brooks Lennon tupper ballen inn i målet.

82. min: Chappell-Smith går ut for Cardiff, mens So Sani kommer inn.

76. min: Phillips med nok en fantastisk pasning mot Woodburn, men han får ikke helt kontroll.

75. min: Ejaria går ut, mens Toni Gomes kommer inn.

74. min: Woodburn med ny god avslutning fra kort hold, men keeper får reddet til corner.

70. min: Fullstendig kaos inne i Liverpools 16-meter, der omtrent samtlige spillere står å dunker på ballen. Til slutt får LIverpool klarert ved Kane.

63. min: Alves med en farlig mulig for Liverpool, men får ikke kraft bak skuddet innenfor 16-meteren.

63. min: Johnston kommer inn, mens Whelan bæres av banen.

59. min: Whelan ligger nede med skade i ankelen. Ser ut som han har vrikket foten, og det kommer båre inn på banen.

57. min: Cardiff på kontring etter at Liverpools angrep blir avsluttet med et svakt skudd. Men skuddet går utenfor.

55. min: Harris ut og Welch inn for Caerdiff.

52. min: Cardiff med et godt angrep, men avslutning fra skrått hold går over.

45. min: Liverpool tar avspark i andre omgang.

Pause!

45. min 2-0!: To minutter på overtid scorer Whelan fra kort hold, etter et langt frispark nesten fra midtanen fra Phillips. Han server med det sin andre scoring i kampen.

45. min: To minutter er lagt til.

40. min: Ny god mulighet for Lennon, men keeper får en hånd på ballen.

35. min: Lennon med en kjempesjanse for Liverpool. Godt skudd, men Wakeman er lynraskt nede i sitt venstre hjørne og redder.

31. min: Ejaria kommer for seint inn i en takling.

30. min: Cardiff får frispark i god posisjon. Innlegget legges lavt til spiller på skuddhold, men blokkeres mesterlig av Alexander-Arnold.

25. min: Woodburn med en god pasning mot Ejaria inne i feltet, men den blir litt for lang.

19. min: Kane med nok et god forsøk for Liverpool, men skyter like utenfor.

17. min 1-0! Ben Woodburn med en nydelig chip over keeper fra 16-meter. Snur seg på 16-meteren, ser keeperen er langt ute og lobber ballen på volley inn i nettet.

17. min: Mastersons havner over reklameskiltene etter en takling, og bare beina stikker opp.

14. min: Godt angrep av Liverpool. Herbie Kane legger inn i feltet til slutt, men for langt.

9. min: Sist Liverpool var i finalen i turneringen var i 2009.

5. min: Woodburn viser fine detaljer inne i feltet, men kommer ikke til avslutning.

3. min: Liverpool med kampens første corner. Cardiff rydder unna etter flere forsøk på å få ballen inn i feltet.

1. min: Kampen er i gang.