Liverpool U21 - Norwich U21 2-1

Liverpool U21 snudde kampen etter scoringer av Ryan Kent og Lloyd Jones. Tiago Ilori ut med skade. Trener Michael Beale godt fornøyd.

Liverpools lag: Bogdan, Flanagan (McLaughlin 46), Lloyd Jones, Ilori (Hart 53), Maguire, Chrivella (Brannagan 46), M. Gomes, Teixeira, Ejaria, Kent, Lennon. Res: Firth, Virtue.

Norwich lag: Oxborough, Efete, Godfrey, Crowe, Ramsey, Adams, Grant, Middleton, McIntosh, Higgs (Lewis 46), Ashley-Seal (Sambu 81). Res: Pollock, Hall, Syme.

Sesongens siste hjemmekamp for Liverpool. For Norwich sin del må de vinne i dag for å ha håp om å ikke rykke ned.

Ejaria starter sin første ligakamp for U21.

Slutt - Velfortjent seier hvor Ryan Kent hadde en meget bra kamp med scoring og assist, og hvor den 18-årige debutanten også fikk vist seg frem med noen fine detaljer inkludert forspillet til Liverpools utligning.

Trener Michael Beale til LFC TV etter kampen: - Vi skapte mange sjanser og det var godt å kunne innkassere en seier. Ryan Kent var livlig og fortjente sin scoring og det var også godt å se store Lloyd Jones frempå med en nettkjenning. Ovie Ejaria har vært med oss de siste dagene og gjort et godt inntrykk både på trening og i kamp. Litt mangel på spillere gjorde at Brooks Lennon måtte spille to kamper på tre dager, men det gjorde han meget bra.

85.min: Ryan Kent kombinerer med Brooks Lennon, men får ikke ballen på mål da han skal heade inn det dype overlegget fra amerikaneren fra skrå vinkel.

81.min: Ashley-Seal ut og Sambu inn for Norwich.

79.min: 2-1! Liverpool tar fortjent ledelsen. Ryan Kent stjeler ballen nede ved dødlinjen, legger presist mot bakre stolpe hvor midtstopper Lloyd Jones kommer høyest og kontant header ballen i nettet fra kort hold.

53.min: Tiago Ilori synes å ha fått kjenning med en strekk og byttes med Sam Hart.

48.min: Et par brukbare sjanser for Liverpool tidlig etter pause. Først da Ejaria og Gomes kombinerer nede på venstresiden og innlegget fra sistnevnte nesten finner Lennon foran mål, og noen sekunder etter et langskudd fra Teixeira som ikke gir keeper særlig med problemer.

46.min: Norwich bytter inn Lewis for Higgs.

46.min: Som planlagt bytter Liverpool ut Jon Flanagan og Pedro Chirivella, og inn kommer Ryan McLaughlin og Cameron Brannagan.

Pause

45. min: Gomes er heldig som ikke får kort på slutten av omgangen.

40. min: Lennon på vei igjennom. Avblåses for offside.

38. min: Teixeira kommer til skudd igjen og får stå veldig alene, men svak avslutning. Ejaria med framspillet.

33. min: Kjempesjanse for Teixeira. Ryan Kent med nok et nydelig raid på høyresiden, finner Teixeira som skyter via en forsvarsspiller og i tverrliggeren.

28. min: McInosh kommer til skudd for gjestene. Det går utenfor.

27. min: Teixeira kommer til skudd inne i feltet. Skyter lavt, og keeper redder.

23. min 1-1!: Veldig god angrep av Liverpool. Ejaria får ballen av Teixeira på venstresiden, Ejaria legger ballen elegant ut til Ryan Kent ute i feltet og han plasser ballen lekkert i nettet.

21. min: João Carlos Teixeira får muligheten inne i 16-meteren. Skuddet blokkeres og går ut til corner.

20. min: Chirivella med en god ball til Lemnnon. Han stoppes av Godfrey i det avgjørende øyeblikket.

20. min: Chirivella tar frisparket, skrur over muren men utenfor.

19. min: Liverpool får frispark i god posisjon på 17 meter.

18. min 0-1! Glenn Middleton skyter fra like utenfor 16-meteren. Skuddet går lavt i mål. Svakt forsvarsspill av Liverpool.

15. min: Lloyd Jones klarerer en ball inn i feltet ut over sidelinjen.

8. min: Norwich roper på straffe når Maguire feller McIntosh, men på preprisen ser det ut som en solid takling av Liverpool-spilleren.

2. min: Ryan Kent viser fram farten med et raid ned høyresiden, legger inn hardt foran mål, men Oxborough får kontroll.

1. min: Norwich tar avspark. Kampen sendes også på LFCTV nå.