Liverpool U21 - Reading U21 2-0

Liverpool U21 vant 2-0 over Reading i ettermiddag. Brooks Lennon og Harry Wilson (straffespark) gjorde målene.

Liverpool U21 er vertskap for Reading på Chesters Lookers Vauxhall Stadium i ettermiddag, og de ubenyttede reservene fra gårsdagens FA-cupkamp mot West Ham, Danny Ward, Connor Randall, Tiago Ilori og Pedro Chirivella, starter kampen.

Liverpools lag: Ward, Randall, Hart, Ilori, Maguire, Virtue, Wilson, Chirivella (Phillips 46), Lennon, O'Hanlon, Kent (Dunn 89).
Reserver: Cleary, Firth, Brewitt.

1.min: Reading tar avspark i Chester.

1.min: Joe Maguire header unna et farlig innlegg fra venstre.

2.min: Reading har begynt kampen best, og drar opp nok et angrep. Denne gangen på høyresiden.

3.min: Readings keeper fikk en smell i en duell med Ryan Kent, og blør fra munnen.

6.min: Harry Wilson slår et frispark over dødlinjen, til utspark for Reading.

9.min: Ryan Kent slår en fin, lav ball inn i feltet i retning Pedro Chirivella, men spanjolen rekker ikke frem.

11.min: Liverpool kontrer ved Harry Wilson. Han finner Brooks Lennon på løp. Amerikaneren avslutter lavt fra skrått hold, men Readings keeper parerer med beina. Connor Randall skyter vilt rett til en Reading-spiller på returen.

16.min: Ryan Kent med et hardt og lavt innlegg fra venstre. Readings keeper har ingen problemer med å fange ballen.

18.min: Connor Randall får headet unna et farlig Reading-innlegg fra høyre.

24.min: Pedro Chirivella skyter over fra distanse.

25.min: Harry Wilson finner Ryan Kent inne i feltet med en strålende pasning, men sistnevnte skyter himmelhøyt over.

27.min: Reading spiller seg til en corner.

28.min: Corneren heades over.

31.min: Liverpool får en corner, men det blir ikke noe sluttprodukt ut av det.

36.min: 1-0 BROOKS LENNON. En lang ball slås opp i Readings felt, i retning Connor Randall. Høyrebacken får to sjanser til å sette opp Brooks Lennon, og amerikaneren setter Randalls lave pasning ballen lavt i mål fra 9-10 meters hold.

40.min: Ryan Kent slår en corner inn i feltet. Keeper header unna, før Chirivella avslutter rett på keeper.

43.min: Både Connor Randall og Tiago Ilori er med opp i angrep, og førstnevnte finner sistnevnte i Reading-feltet, men det dømmes frispark til gjestene.

44.min: Reading får en corner.

45.min: Hjørnesparket blir ikke skikkelig klarert, og Reading skyter over fra drøye 16 meter.

Det har vært en forholdsvis sjansefattig førsteomgang i Chester, men Liverpool leder fortjent 1-0 etter en fin scoring av Brooks Lennon, vakkert satt opp av Connor Randall. Amerikaneren styrte ballen lavt under Readings keeper fra en posisjon sentralt i straffefeltet. Sett bort fra scoringen har det ikke vært særlig mye godt offensivt spill fra noen av lagene. Reading har vært nærmest på et par cornere, men uten å true Danny Ward i Liverpool-målet nevneverdig.

2.omgang:

46.min: Adam Phillips er kommet inn for Pedro Chirivella.

47.min: Sam Hart slår et nydelig innlegg fra venstre, men Reading får klarert.

48.min: Harry Wilson spiller nydelig vegg med Connor Randall før han meies ned i straffefeltet. Klar straffe til Liverpool.

49.min: 2-0 HARRY WILSON. Waliseren tar selv straffesparket, og setter det lavt i høyre hjørne. Keeper er etter ballen, men når ikke frem i tide.

51.min: Harry Wilson sliter fortsatt etter smellen han fikk da han ble felt, og må ha behandling.

52.min: Reading header over.

53.min: Innbytter Adam Phillips skyter like over, etter godt forspill av Matty Virtue og Connor Randall.

59.min: Reading-bytte. Islendingen Fridjonsson kommer inn for Shaughnessy.

60.min: Liverpool får frispark inne i feltet, etter at Readings keeper må ta et tilbakespill med hendene for å forhindre en stor sjanse.

61.min. Frisparket skytes rett i muren etter en "Start-vipp".

64.min: Nydelig innlegg fra venstre fra Sam Hart, men Reading får ballen unna.

67.min: Joe Maguire gir en corner.

67.min. Nytt Reading-bytte. Novakovic inn for Griffin.

68.min: Hjørnesparket blir resultatløst for Reading.

69.min: Reading skyter høyt over.

71.min: Danny Ward gjør en god redning, men det er allerede vinket for offside.

72.min: Readings største sjanse i kampen kommer når innbytter Novakovic løper fra Liverpool-forsvaret, men amerikaneren skyter utenfor. Gjestene får corner.

78.min: Brooks Lennon får et skuddforsøk blokkert.

79.min: Connor Randall får headet et farlig innlegg fra høyre over eget mål. Stor sjanse til gjestene.

80.min: Reading gjør sitt siste bytte. Rinomhota inn for Kelly.

82.min: Danny Ward blir satt under press og mister ballen i feltet, men det dømmes angrep på keeper.

83.min: Reading presser på, og Connor Randall må gi en corner.

84.min: Joe Maguire har fått en smell, og halter.

87.min: Danny Ward er våken og fanger en ball i feltet.

89.min: Jack Dunn kommer inn for Ryan Kent.

90.min: Harry Wilson kommer i god posisjon til å slå et innlegg fra venstre, men innlegget blir alt for hardt.

90.min: En Reading-forsvarer ligger nede etter å ha fått en smell i hodet.

90.min: Tre minutter er lagt til.

90+3.min: Sam Hart takler bra, og gir en corner.

90+4.min: Danny Ward går opp i luften og holder en høy ball.

Liverpool U21 gjorde ett mål i hver omgang, og det var nok til å slå Reading i Chester. Liverpools andre mål kom etter et strålende angrep i regi av Harry Wilson og Connor Randall, som endte med at Wilson ble felt. Waliseren fikk en skikkelig smell i leggen, men valgte likevel å ta straffesparket selv. Straffesparket var hardt og velplassert, så det hjalp ikke Readings keeper at han kastet seg riktig vei. Etter at Liverpool gikk opp i 2-0 forsøkte Reading å kjempe seg inn i kampen igjen, og den siste halvtimen var det gjestene som var det førende laget, og som hadde fortjent et reduseringsmål. Liverpool-forsvaret ledet av Tiago Ilori og Danny Ward holdt imidlertid stand.