Lucas og Stewart spilte 45 min i treningskamp

Jürgen Klopp må klare seg uten to av sine sentrale midtbanespillere mot Stoke. Den gode nyheten er at både Lucas Leiva og Kevin Stewart skal være klare for spill igjen.

Som Liverpool.no skrev fredag, har Jürgen Klopp fått store huller å fylle på midtbanen mot Stoke med Jordan Hendersons skade, og Emre Cans suspensjon. 

– Vi lar det være åpent, og lar de løpe gjennom midten, spøkte Klopp, da han fikk spørsmål om hvem han ville sette inn, da han holdt pressekonferanse lørdag.

– Lucas Leiva er tilbake, og kan spille. Han spilte 45 min i en testkamp mot Burnley i går. Kevin Stewart gjorde det samme. Så vi har noen alternativer, sa Klopp. 

Et annet alternativ Klopp har tilgjengelig er Joe Allen, som kom inn til pause mot Dortmund. 

LES OGSÅ: – Henderson kan rekke de siste to kampene 

Varsler endringer

Liverpool-manageren antyder også at det kan komme andre endringer på laget etter den tøffe bataljen mot Dortmund i midtuka. 

– Vi har ingen tid til å hvile, men vi må tenke på om vi skal gjøre noe bytter. Vi har trening klokka 18, så vi har fire timer til å komme oss på, og så må vi ta en avgjørelse. I dag handler treningen mest om å gi informasjon. Det kan være at vi gjør endringer. Det handler mer om å ha best mulig startellever mot Stoke, enn å hvile spillere. Det vil være viktig for oss å få tre poeng, sa Klopp.

LES OGSÅ: – En klar advarsel til alle i laget