Lucas spilte på det enkle

Lucas Leivas sikre forsvarsspill og Jordon Ibes flotte mål var lyspunktene i 1-1 kampen på The Hawthorns.

SPILLERVURDERING

Bogdan 6
Lot Rondons skudd passere på innsiden av seg på vertenes scoring. Ble ellers ikke satt på de store prøvene, da Rondon blåste de andre store sjansene han fikk utenfor mål.

Flanagan 5
Blir for treg i mange løpedueller, og pasningsspillet er også tidvis svært rufsete.

Skrtel 6
Sterk i hodeduellene, og god å ha på dødballer. Ikke like trygg langs bakken.

Lucas 7
Gjør en meget god jobb som stopper, med viktige taklinger, og er også god som ballfordeler. Spiller på det sikre. Liverpools beste.

Smith 5
Bidrar med et par meget gode innlegg, men får også gult kort for en håpløs filming. Sover litt på 1-0 scoringen.

Stewart 6
Lar Leko få passere litt for enkelt i forkant av 1-0. Ellers en kamp på det jevne.

Allen 6
Må ta mye av skylden for at WBA tar ledelsen, da han slår en håpløs feilpasning. Er ellers den som kriger og vinner mye ball på Liverpools midtbane. Har et langskudd som går langt utenfor etter en halvtimes spill. Blir byttet ut etter en drøy times spill. Trolig med tanke på Europa League-finalen.

Brannagan 5
Kommer til en avslutning etter drøye 20 minutter, men det lave skuddet går rett på keeper. Prøver å gjøre ting enkelt, men blir litt for anonym i store deler av kampen.

Ibe 6
Hans fantastiske soloraid og scoring var den store beholdningen i første omgang, men blir mer anonym etter pause. Ble byttet ut etter en drøy times spill, og er dermed trolig aktuell for benken i Europaliga-finalen.

Ojo 6
Skapte en god del problemer for vertene i første omgang, men var ikke like toneangivende etter pause, og ble byttet ut ti minutter før slutt.

Benteke 5
Har et skudd utenfor etter et drøyt kvarter, og det var det nærmeste han kom scoring. Slipper markering på Rondons heading i stolpen tidlig i andre omgang, og burde ha spilt en mye bedre plassert Henderson på en god kontringsmulighet i sluttminuttene.

Ings
Virket rusten i den snaue halvtimen han fikk på banen, noe som slett ikke er rart etter det flere måneder lange skadeavbrekket.

Henderson
Var meget aktiv i innhoppet, men lykkes ikke like godt med alt. Blant annet hadde han en farlig ballmist like etter at han hadde kommet innpå, som førte til at WBA fikk en farlig overgang.

Canos
Fikk sin Liverpool-debut, men klarte ikke å markere seg nevneverdig i de drøye ti minuttene han fikk på banen.