Main Stand i rute

Liverpool kan spille hjemme mot Burnley 20.august, men vil helst vente med første hjemmekamp til Leicester kommer på besøk i september.

Ifølge Liverpool Echo har Liverpool FC sendt en henvendelse til Burnley om at de kan bytte hjemme- og bortekamp, slik at den oppsatte kampen på Anfield 20.august spilles på Turf Moor og de røde tar i mot Burnley 11.mars.

Echo tror ikke Premier League vil motsette seg et slikt ønske, men det vil være opp til Burnley å akseptere et bytte. Everton er også satt opp til å spille mot West Bromwich 11. mars, slik at en av klubbene på Merseyside vil måtte spille fredag eller søndag den helgen.

Avisen skriver at alle setene på nye Main Stand vil være på plass til en mulig kamp 20.august, men klubben ønsker likevel å vente med åpningen til Leicester kommer 10.september, som i så fall gir mannskapet til Jürgen Klopp tre bortekamper før det er et landslagsopphold.

Selv om den nye kapasiteten på om lag 54.000 seter vil være på plass vil det fortsatt være mye arbeid som gjenstår angående fasiliteter angående Main Stand, inkludert garderober for spillere og dommere og som det vil bli funnet midlertidige løsninger for.

LES OGSÅ: Terminliste Premier League 2016/17