Man Utd har flere på skadelisten enn LFC

Manchester United har sju spillere på skadelisten foran torsdagens 1/8-finale i Europa League. Liverpool har fem.

Liverpool har fem spillere på skadelisten, men en av disse, Kevin Stewart, er ikke med i klubbens Europa League-tropp. Lucas Leiva er ute til et stykke ut i april med en skade i quad-muskelen på fremsiden av det ene låret, mens trioen Jordan Rossiter (hamstring), Joe Gomez (kne) og Danny Ings (kne) er langtidsskadet.

Manchester United har sju spillere ute med skader mot Liverpool. Det dreier seg om Antonio Valencia (fot), Phil Jones, (ankel), Will Keane (lyske), Wayne Rooney (kne), Bastian Schweinsteiger (kne), Luke Shaw (ankel) og Ashley Youong (lyske).

Lingard suspendert

I tillegg til dette er Jessie Lingard suspendert, og dermed uaktuell til torsdagens kamp på Anfield.

Wayne Rooney er tilbake i lett trening etter sin kneskade, men er neppe tilbake i spill før i april måned ifølge Daily Mail.

Louis van Gaal uttalte i forrige uke at Phil Jones og Antonio Valencia nærmer seg comeback etter langtidsskader, men duoen var ikke inkludert i troppen som tapte for West Bromwich på søndag. De har imidlertid trent med resten av troppen.

– De er på vei tilbake, men kan ikke spille kamp ennå, fordi tempoet i kampene er mye høyere enn på trening. Så de må trene mer, og vi må la dem spille for reservelaget, siteres Louis van Gaal av Metro.

Smalling tilbake

Chris Smalling var tilbake etter skade i tapet på The Hawthorns, mens forsvarskollega Donald Love gjorde comeback etter hamstringproblemer for Manchester United U21 i går.

Skadeguruen Ben Dinnery rapporterer at Maoruane Fellaini, Anthony Martial, Marcos Rojo og Matteo Darmian alle er tilgjengelige for spill nå.